simonare Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Arkadaşlar bi binek scripti yazdım ve sadece plevel 7 olanların kullanabilmesini istiyorum. burda şöyle bişey yazdım fakat hala bişeyler unutyorum. bu adam bunu nasıl kullanamaz aceba mesaj ççıkyıo ama binekte geliyo :P on=@equip IF ( > 6) link= ELSE SRC.MESSAGE Bu binegi kullanabilecek yetkiye sahip degilsin. return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 [chardef c_horse] ... ....... on=@dclick if !strmatch("","7") src.sysmessage yetki yok olmaz. return 1 remove endif edit: trigger[signature][hline]faust @ noir [Bu mesaj Faust tarafından 13 Temmuz 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Saol Faust Çözümü yanlış yerde aramışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ne alaka?..[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 faust amma acımsızsın :) bineğe binmeye yetrkisi yoksa direk silion bineği :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 :-P bu bölümde geyik sux.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar