Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

versiyon kontrol sistemleri

Gazanfer

Öne çıkan mesajlar

isyerinde svn kullaniyoruz, kendi projelerim icin de hem bildigim icin, hem de windows icin guzel arayuzleri oldugu icin svn kullaniyorum. cok memnunum, bi sikayetim yok.

git'in populerligi cilginca yukselince merak ettim bi bakiyim dedim, ama "ozgur olacam derken hippi oldum" modelini benimsemis buldum, sevmedim. (bi de stable windows arayuzu yok tabi :) )

cvs cok eski, hic kullanmadim, ama milletin aglamalarindan biliyorum, hic dusunmuyorum kullanmayi.

mercurial, bazaar falan hic kullanmadim, bilgim yok, haberim yok.

bu konuda bunlari tartisalim, hangisi ne acidan iyidir, hangisiyle nasil deneyimlerimiz var, neden tercih ediyoruz bilelim ogrenelim.

ne diyosunuz gencler?
Sosyal ağlarda paylaş

git kullanmadim. Linus'un her sevdigi seyi sevmiyorum :)

cvs i cok uzun sure kullandim ve gecen sene bi svn kullanayim dedim, bu kadar uzun sure cvs kullandigim icin kafami duvarlara vurdum. svn gayet kolay kullanimli ve sorunsuz.

Gerci cok karisik mergeler falan yapmadim henuz ama becerebilecegi kanaatindeyim.

Bitkeeper kullanmistim bir ara, sirf deneyeyim diye. Pek bir hosuma gitmisti ama Windows arayuzu var midir, yok mudur bilemiyorum. Ayrica public projeler icin kullanilasi

Dolayisi ile oyum: svn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...