di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Selamlar, Yine bir isyanimla karsinizdayim =P Sesin adi/sekli/semali "cuk". Zira cuk diye oturdu. Hastaneden geliyorum simdi. Bogazimla ilgili bitmek bilmeyen sorunlar icin gitmistim. Kesin cozum istiyorum neyim varsa bulun edasiyla daldim. Boyle kocuman kocuman cubuklar soktular kulagimdan burnumdan bogazimdan. Efenim burun etlerim solunumumu engelleyecek duzeyde buyumus. Operasyon radyo terapi tipinde oldugu icin SSK'ya pek guvenemiyorum. Ozel sigortam ise karsilamiyor. Bedeli 1030 TL. (duydunuz sesi di mi ?) Sonracimaaa... Endoskopi istedi doktor. Endoskopi sonucunda mide ameliyati olup olmayacagim belli olacak ki bana olacakmisim gibi geliyor. Neyseki sigortam bunu karsilamak zorunda. Detaylari atlayip kisa kesecek olursak bunlarin hepsi yine yine uykusuz geceler yine prozac yine vitaminler demek oluyor. 1030 lira az para mi lan! =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 di said: SSK'ya pek guvenemiyorum. sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 para çok evet ama etler solunumu kapatacak şekilde olursa yakında ölürsün haberin olsun. para mı canın mı sen bilirsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 zipzip said: di said: SSK'ya pek guvenemiyorum. sebep? Burnumun ust bolgesine radyasyon verecekler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 gecko said: para çok evet ama etler solunumu kapatacak şekilde olursa yakında ölürsün haberin olsun. para mı canın mı sen bilirsin artık. Eheh evet o da var. Bu ihtimal de pek uzak degilmis doktorun dedigine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 uyku apnesi de olabilir sende o zaman. ben olsam iki dakika durmam. uykuda gitmek var :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Düz 1000 yaparlar onu pazarlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 geçmiş olsun ii girmiş :( sry .ya boşver Türk deilmisin radyasyon falan nedir salça sürersin geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 CaNNi said: Düz 1000 yaparlar onu pazarlıkla kayserililerin yüz karası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kayserili olsam düz 500 yapalım derdim. Ama değilim. Ama olsam derdim yani. Utanmasam 100 de derdim de bsg cevabı gelme olasılığı yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bir tavsiye vereyim ben bilmiyorum böyle söylemek ne derece doğru olur , probleminiz ne kadar benzerdir ama abim geniz etinden 4 kez ameliyat oldu . cerrahpaşada ve çeşitli hastanelerdeydi ilk üçü ve tekrar et üredi . Marmara üniversitesi hastanesinin academy denen bir bölümü var burhan felekten capitol'e çıkan yolda ve orda Çağlar Batman adında bir doktor var. Onun sayesinde abim bu dertten kurtuldu . Çok da ameliyattan sonra hani sıkıntı çekmedi . Çok daha pahalı bir fiyat verilmedi diye biliyorum fakat emin değilim fiyat konusunda. ayrıca garanti bir çözüm. Bir alternatif olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Caglar BATMAN cozmeyecekte kim cozecek allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ağzından nefes alırsın ya boşver =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Benim agiz bogaz meselelerim biraz uzun aslini isterseniz. Genzimden et alindi daha cocukken. Zar zor hatirliyorum. Ameliyathane kapisinda yedigim dayaktan o da =) Nasil bi deli kuvveti geldiyse kimse ayiramadi beni yapistigim yerden. Taa ki tokadi yiyip afallayana kadar =) Sonrasinda 2002 sonunda kucuk dilimin yarisini aldilar. Uzamisti, bogazima deyiyordu. 1 hafta sivi bile icemeyip 10 kilo vermistim. Sonra dislerimde sorunlar bas gosterdi. Gecen sene bir kisinin yasayabilecegi en acili dis temizleme operasyonunu gecirdim. Ustune 4 dis bolgesinden bi tanesi bildiginiz yenilendi. O da pek bi cektirdi =) O yuzden illaki ameliyat yerine bu radyofrekans zikinden olacagim. Yeter biktim kesilmekten ve acisini cekmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Lorrotar said: ağzından nefes alırsın ya boşver =P Bu inanilmaz zararli birseymis bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 toz mu kaçıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Eh bi nevi oyle. Burun havayi isitiyor, nemlendiriyor, toz zerrelerini ve mikroplarin cogunu yakaliyor killar ve mukus sayesinde. Agizdan nefes almak bi nevi "iyice ayirdim haci, gel bademcigime yabis" demek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 senin cektiklerini gorunce halime sukrediyorum, valla zor is. umarim sorunsuzca halledersin, sagligina kavusursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 garanti suren gecti mi olm? geri verelim seni, bu ne hal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Hakkatten. Hatun biraz hor kullandi galiba beni =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 abi senin yaratılışında bug varmış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 di mesaj kutun dolu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 di said: Lorrotar said: ağzından nefes alırsın ya boşver =P Bu inanilmaz zararli birseymis bu arada =) Doktorların satış taktiği o. Boşver çek havayı ağızdan mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 oha yalnız ne zaman patiye girsem senin başına bir şey gelmiş oluyor ne talihsiz insansın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar