Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Evet bunu besleyen problemli bir arkadasim var. Her nekadar acliktan olmesi taraftari olsam da yardimimi istedi mecbur bu konuyu aciyorum :) Bu hayvan hamster falan disinda neyle beslenir acaba ? Kendisine hamster temin etmekte sikinti yasiyoruz konum itibariyle. Buarada hayvan 2 aylikmis Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 arkadaşını at bence önüne önce onu yesin sonrada yılanı öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 @Darqainu kusura bakma ama yem olarak hamster veriyorsanız diyecek söz bulamıyorum. normalde yılanlara yem olarak verilmesi gereken beyaz faredir. hamsterlara yazık etmeyin yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 benim anlamadığım hayvanseverlik adına yılan mı besleniyor yoksa başka bir nedeni var mı? çıkamıyorum işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yılan sevilirmi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Niye sevilmesin be. O da hayvan. Soğuk kanlı ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Ya arkadasim zaten problemli ilk mesajda belirttigim uzere ama israr etti mecbur actim topic sovmeyin bana :) Suna dogru duzgun bi besin soyleyin de yesin ben de kiyamiyorum fareciklere >.< Bi de bu hayvan 2.5 metre kadar oluyormus zaten,buyuyunce yaninda yatarken boyunu falan olcuyomus senin inceden nezaman yerim ben bunu diye , serefsiz bi hayvan kendisi belliki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 salsın dağa bayıra o karnını doyurup yuvasına döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tavuk boynu verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Geyik te yer o. Ben gördüm yiyo bütün bütün, çok kıral hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yılanı yanınında yatırmak ? O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 adam bile bile koynunda yilan besliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 lab faresi iste, sahibinden.com da satiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Hamster beslenen kafeslerden edinin veya daha ucuzu 100 litreye kadar olan plastik şeffaf kaplardan edinin(tas catlasa 20 tl).İçini talaşla doldurun,en yakın veteriner fakültesine gidip 2 erkek 2 dişi lab faresı isteyin,gitmişken yemi edinecegınız adresıde alın,soguk olmayan bir yerde hayvanları besleyın,yılanı beslıyecek kadar yavru verir.Su için pet şişe ile basıt bır düzenek kurmanısz lazım yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Tıkla Banaaaa Young milk snakes typically eat slugs, insects, and earthworms.[3] Adult diet frequently includes lizards (especially skinks), and small mammals.[1] They are also known to eat birds and their eggs, frogs, fish, and other snakes.[3] Milk snakes are much more opportunistic eaters than the fox snake or corn snake. They have been known to consume a variety of animals including rodents, eggs, birds, reptiles, amphibians, and invertebrates. Nevertheless the diet of an adult milk snake still primarily consists of rodents. They are nocturnal eaters and are often found during the day in old barns and under wood. Like other members of the king snake family, the milk snakes sometimes eat other snakes, and do have at least some immunity to their venom. An early myth about milk snakes is that they suck cow udders to get the milk.[1] The myth is entirely false, and is discredited since[1] the milksnake does not have the physical capabilities to suck milk out of a cow. Milksnakes are, however, frequently found in and around barns,[1] making use of their cool and dark environments, and for the easily accessed populations of rodents[1] to feed on. This proximity to barns, and therefore cows, probably gave rise to the myth.[1] yazıktır farelere etmeyin eğlemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar