theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 DoruK said: en realistik yılın takımı evet takımın yarısı barcelona olunca realistik olur tabi dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 luce overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 millet takım seçimlerini "bu takımdan bok olmaz" diye yorumluyor.. sezonun mevkiilerindeki en iyi adamlarına oy veriyoruz millet , unutmayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Iniesta'sıs team of the year olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://img200.imageshack.us/img200/196/uefa2009r.jpg Kupa bırakmayan, onca yıldızı bu disiplinle oynatabilen Guardiola varken başka hoca seçmek olmazdı. edit: Bir de İniesta dururken, içi geçmiş Giggs'i kadroya almak nedir? Ayrıca oyuncuların performans ve başarılarını değerlendiriyoruz beyler, yani takım kimyası oluşturmaya kasmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 adam giggs abi. herif 36 yaşında ama manu nun bu sene kaç tane maçını çevirdi. iniestanın oyunu ztn mukemmel ama giggs bi başka bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 giggse içi geçmiş diyen insanı kınarım arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Iniesta'yla Giggs'i karşılaştırmayın ya. Adam ön plana çok çıkmıyor ama Barca'yı barca yapan adamlardan biri şu anda. Ama Giggs teki profosyonellik de istikrar da yok kimsede, adam 36 yaşına geldi, Manuda oynayacak kadar diri hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 iniesta öne çıkmıyor mu? oha be iniesta ile xavi olmasa barcelonanın b sini izleyemezdiniz. xaviyi bile geçiyorum hatta. iniesta takımın herşeyi lan. zidane ayarında orta saha. savunma da yapabileni. zidane kadar şut çekemese de o kadar akıllı o kadar iyi futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 mumu +1 iniesta ile xavi şu anda barçanın herşeyi zaten genellikle flash transferleri bu ikisinin dışındaki mevkilere yönelik yapıyor takım epey bir süredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Zaten kolay kolay o ikili ayarında oyuncu yetişmez, yetişsede genç alıp altyapıda beslemeleri lazım ki, barçanın oyun stiline uygun orta saha olabilsin. Arada, bu ikilinin müthiş ölümcül ara paslarının olduğu videoyu açıp izliyorum, izledikçe hayran kalıyor insan. Bunlar topçu değil arkadaş, ayrı bir varlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 "Tatar Ramazan" said: http://img200.imageshack.us/img200/196/uefa2009r.jpg Kupa bırakmayan, onca yıldızı bu disiplinle oynatabilen Guardiola varken başka hoca seçmek olmazdı. edit: Bir de İniesta dururken, içi geçmiş Giggs'i kadroya almak nedir? Ayrıca oyuncuların performans ve başarılarını değerlendiriyoruz beyler, yani takım kimyası oluşturmaya kasmanıza gerek yok. tas tamam +1 , Guardiola varken ... hele hele iniesta dururken ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Belki beni taşlarsınız ama iniesta'yı pek beğenmiyorum ben.Top tekniği iyi olan ama pek dikine oynamayan kıytırık bi topçu olarak zihnimde yer etti.Belki de tipi yüzünden gıcığımdır bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 The_Delucian said: "Tatar Ramazan" said: http://img200.imageshack.us/img200/196/uefa2009r.jpg Kupa bırakmayan, onca yıldızı bu disiplinle oynatabilen Guardiola varken başka hoca seçmek olmazdı. edit: Bir de İniesta dururken, içi geçmiş Giggs'i kadroya almak nedir? Ayrıca oyuncuların performans ve başarılarını değerlendiriyoruz beyler, yani takım kimyası oluşturmaya kasmanıza gerek yok. tas tamam +1 , Guardiola varken ... hele hele iniesta dururken ... asıl yılların giggs i varken iniesta nedir bence. hani manchester dan nefret ederim, giggs kadar saygı duyduğum oyuncu azdır. adamın manu ya yaptığı katkının haddi hesabı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 2009 dan bahsediyoruz kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 tamam işte giggs in 36 yaşında bu sene yaptığı katkı ztn onu bu kadar buyuk yapıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor. Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Revenge said: Belki beni taşlarsınız ama iniesta'yı pek beğenmiyorum ben.Top tekniği iyi olan ama pek dikine oynamayan kıytırık bi topçu olarak zihnimde yer etti.Belki de tipi yüzünden gıcığımdır bilemiyorum (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Khelben said: asıl yılların giggs i varken iniesta nedir bence. hani manchester dan nefret ederim, giggs kadar saygı duyduğum oyuncu azdır. adamın manu ya yaptığı katkının haddi hesabı yok. mokoko said: tamam işte giggs in 36 yaşında bu sene yaptığı katkı ztn onu bu kadar buyuk yapıo.yılların buffonu, yılların del pierosu, yılların inzaghisi, yılların stankovici, yılların zanettisi, yılların vs.vs. sinden oluşsun o zaman takım. sanki bi tarafının kılları ağarmış ama hala takımına katkıda bulunan adamları seçiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 DoruK said: Khelben said: asıl yılların giggs i varken iniesta nedir bence. hani manchester dan nefret ederim, giggs kadar saygı duyduğum oyuncu azdır. adamın manu ya yaptığı katkının haddi hesabı yok. mokoko said: tamam işte giggs in 36 yaşında bu sene yaptığı katkı ztn onu bu kadar buyuk yapıo.yılların buffonu, yılların del pierosu, yılların inzaghisi, yılların stankovici, yılların zanettisi, yılların vs.vs. sinden oluşsun o zaman takım. sanki bi tarafının kılları ağarmış ama hala takımına katkıda bulunan adamları seçiyoruz.. kıyasladığın adamlar iyi olmakla beraber hiç biri giggs kadar iyi değil. giggs i sırf yaşı yüzünden yargılamayı bırakında 2009 da takıma yaptığı katkılara bakın. illaki gençler seçilecek diye bir kural yok zira kadromdaki tek yaşlı sayılabilecek kişi de giggs zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 geçen sene del piero neden yılın futbolcusu seçilmedi madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi giggste bu sene seçilmedi ortada birşey yok, sadece benim düşüncem böyle. iniesta nın ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu inkar etmiyorum ama bence giggs in manunun yüküne katkısı daha fazla. barça geçen sene estirdiği için bence iniesta nın öne çıkması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar