Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Veteriner aşağıdaki aşı takvimini 1 yaşını doldurmuş kedime düzenli. Bu sıklıkta aşı bana biraz gereksiz geldi.. Bugün bi droncit yaptırdım 40 lira aldılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 8 yildir siyamim var sadece 2 kere asi yaptirdik gerek de olmadi hic yaptirmaya kedi kisirlastirilmis bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 çok süper anlamıyorum ancak 1yaşını doldurmuş kediye max 3ayda bir aşı olur, 1 aşıya 40TL çok, bence başka bir veterinere sor. Vetini değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aşılar olması gerektiği gibi aslında 2 ayda 1 içparazit her ayda dış parazit aşısı. ama kedin evden cıkmıyosa ben yazın 2 ayda bir , kışın 3 ayda bir 4 ayda bir fln yaptırıyorum dış parazit aşısını. ama iç parazite 40 tl cok fazla gercekten ben 20-25tl ye yaptırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Siyam kedisinin aşıları farklı mı oluyor bilmiyorum ama, bizdeki hiç dışarı çıkmayan tekir kediler için önerilen iç parazit (droncit) aşısı aralığı -3- ay, dış parazit aralığı (frontline) -1,2- ay, ve biz her ikisini de 6 aydan önce yaptırmıyoruz. Kuduz ve karma aşı senede 1 öneriliyor, biz onları da 2 senede 1 yaptırıyoruz. Lösemi aşısı yaptırmadık hiç. Fiyatlar parazit aşıları için, veterinerine göre 20- 25-30, diğer aşılar için 30-35-40 arasında değişiyor. edit: Geçen haftalarda yapılan parazit aşıları için 25, karma ve kuduz aşıları için 30 ödedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 15 yaşına yaklaşmış siyam kedim var hiç aşı yaptırmadım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Yeni konu açmıyım buradan sorayım 3 yaşına girdi bizim siyam,tüm aşılarını düzenli yaptırıyoruz ama her sene bu aylarda yorganlara işiyo kerata hani şu mis gibi kokanından , kısırlaştırdığımız halde yapıyo bunu, annemgil veterinere sormuş normal demişler nasıl engelliycez bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Buzx said: Yeni konu açmıyım buradan sorayım 3 yaşına girdi bizim siyam,tüm aşılarını düzenli yaptırıyoruz ama her sene bu aylarda yorganlara işiyo kerata hani şu mis gibi kokanından , kısırlaştırdığımız halde yapıyo bunu, annemgil veterinere sormuş normal demişler nasıl engelliycez bunu? Bildiğim kadarıyla eğer erkekse dişilere iz bırakıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ilk aldığımda bende herşeyini takip ediyordum şimdi 6-7 aydır hiçbişi yaptırmadım arada arıyor veteriner ok geliyorum diyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Farinal said: ilk aldığımda bende herşeyini takip ediyordum şimdi 6-7 aydır hiçbişi yaptırmadım arada arıyor veteriner ok geliyorum diyorum falan Aynen aklımdan geçenleri yazmışsın ama gel de bunu hatuna anlat.. Sonuçta kedi parazitlense tedavisi ne kadar tutacak, kedi ne kadar acı çekecek? Bu düşündüğümün yanlış olduğunu söyleyenleri de dinleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar