Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account Sistemi Ve Connector

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Deltree, 12 Temmuz 2004 19:29 tarihinde demiş ki:
yuh ben connector ve account sistemine çekiyom okadar parayı oturur elle geçiririm yada yazarım bi code :) insafsız seni...

işte buna gülerim.

ortada bedava dolanan onlarca account sistemi varken adam account sistemine 100$ istiyor ve custom yazdırdığı koda 100$'ı layık görmüyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mesaj tarihi:
Valla 2 kişiyide tanıyorum Deltree yide Coder ıda ikiside çok iyiler ama Deltree biras daha iyidir çünkü onun işi bu, Bu arada karambole yalakalık amaçlı postta biras garibime gitti...[signature][hline]Dev.
Mesaj tarihi:
said:
wolcano, 12 Temmuz 2004 19:17 tarihinde demiş ki:
Bana birisi Su account sistemini anlatabirmi nasil gerceklesiyo bu olay ve direk uye olduktan sonraki ilk savede account acilmasini istiyorum varmi bunu yapabilen acaba merak ettimde varsa ucundan bizede koklatsin azcik

[email protected]

Dedigin tarzda acc sistemi yaparım merak etme para mara istemem kuru bi teşekkür yeter ... Bi aralar birileri söz vermişti ben yapıcam diye ama yalan oldu dimi coder :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Indinolla Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 12 Temmuz 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Su account Sistemini kim anlatacak sphereyi bu olay nasil etkiliyo asp iyi bilirim ( yani iyi hacklerim ) :) bana birisi su asp ile sphere arasindaki baglantiyi net ve daha ne olarak anlativersin lutfen ayy beynim sulandi yaa yatsam iyi olur.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Mesaj tarihi:
said:
Deltree, 12 Temmuz 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
Asp de Yazılmış Mail ile Aktivasyon Sağlayan Account Sistemi Ve 3.Party Programları Engelleyici Vb De Yazılmış Connector Satıyorum İlgilenenlerin [email protected] Adresine Mail Atmaları Rica Olunur... Saygılar...

Bence yetersiz bunun üzerine aynı db den çalışan bir asp forum da yazarsan aynı şekilde şifre değişmesi halinde hem forum da hemde oyunda bir sonraki save şifrenin değişmesini sağlayabilirsen başarılı olabilir. Bir free asp forum ile db leri birleştirte bilirsen de olabilir ama gerçekten iyi bir asp forum olamlı diye düşünüyorum.

Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible
Mesaj tarihi:
Sen belirttiğin sisteme için yazmadım onu coder deltree nin satmak istediğinden bahsediyorum eğer asp forumda var ise belirtsin yani ok?

Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible
Mesaj tarihi:
forum kolay bi şekilde eklenir zaten şifre değiştiği zaman oyundan ve db den değişiyor ayrıca şifre encription edildiği için bizim yazdığımız connector dışında hiçbir connector ile girilmiyor. ip ve portta istenirse gizlene bilir ...

saygılar
ayrıca diemaster yuh :) ben verdim ya sana account sistemi :P[signature][hline]- SlayerTr -
Mesaj tarihi:
db den pass kontrol da çift tırnak olayını unutma ;) Bilmeyen kişi çok az dır ama bilen dağıtır ortalığı haberin ola :)))

Mesaj tarihi:
Kullanmasına gerek yok zaten db den kontrol de tırnak ve "or" olayı ;) do you understand me? :))

Mesaj tarihi:
Java script desteği var zannediyorum :) java script ile kaptılabiliyor haberin olsun aynı zamanda pm olarak atıyorum sana.

Mesaj tarihi:
zaten bende java ile kapadım :)
eyivallah

ayrıca iki şekilde aktivasyon var sistemde istenirse mail ile isternirse manuel olarak
saygılar...

[signature][hline]- SlayerTr -

[Bu mesaj Deltree tarafından 13 Temmuz 2004 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:) ne demek burada bilgi paylaşmak amacı ile bulunuyoruz. Bir güvenlik açığı oldu için forumda yansıtmadım ama pm attım sana eğer dediğimi de yaparsan java ya da gerek kalmıyor sadece tek olan ' ları iki tane '' olarak değiştiriyorsun ;)

Mesaj tarihi:
Evet Sistemi Sonkez Yazıyorum Eklentiler Geldi O Yüzden Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim...

Online Account Sistemi (Sanal Klavye, Forum Şifresi Belirleme , Pin Değiştirme , Mail ile Aktivasyon , Manual Aktivasyon , Hack Koruma ve daha yazamadığım şeyler )

Connector ( 3 Party Programların Engellenmesi , Connector den Üye Olma , Connector den şifre değiştirme , bug bildirimi , duyuru , kurallar )

Eski Sphereaccu Dosyasının Yeni Databaseye Eklenmesi

Bunların Hepsi için Lütfen Bana Mail Atın
[email protected][signature][hline]- SlayerTr -

[Bu mesaj Deltree tarafından 13 Temmuz 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
TheCoder, 13 Temmuz 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
yalan oldu valla işden güçten fırsat olmadı

Lol kimi senin gibi işten güçten yalan oluo kimide benim gibi tembellikten ahuahha üşengeç olmasan neler yapacamda off off yangelip yatmak işime gelio her zaman :-)
  • Yeni Oluştur...