Arion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 TheCoder'i içirip programın code larını alıcan demi. :D[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 aaa olmadı bak simdi.Mod san TheCoder'ı kaybetip baska birinimi alıcaz demek oluyor.[signature][hline]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 içki ve code olan heryerde varım bende geliom bekleyin :-)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Deltree, 12 Temmuz 2004 19:29 tarihinde demiş ki: yuh ben connector ve account sistemine çekiyom okadar parayı oturur elle geçiririm yada yazarım bi code :) insafsız seni... işte buna gülerim. ortada bedava dolanan onlarca account sistemi varken adam account sistemine 100$ istiyor ve custom yazdırdığı koda 100$'ı layık görmüyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Kinghsaw Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Valla 2 kişiyide tanıyorum Deltree yide Coder ıda ikiside çok iyiler ama Deltree biras daha iyidir çünkü onun işi bu, Bu arada karambole yalakalık amaçlı postta biras garibime gitti...[signature][hline]Dev.
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: wolcano, 12 Temmuz 2004 19:17 tarihinde demiş ki: Bana birisi Su account sistemini anlatabirmi nasil gerceklesiyo bu olay ve direk uye olduktan sonraki ilk savede account acilmasini istiyorum varmi bunu yapabilen acaba merak ettimde varsa ucundan bizede koklatsin azcik [email protected] Dedigin tarzda acc sistemi yaparım merak etme para mara istemem kuru bi teşekkür yeter ... Bi aralar birileri söz vermişti ben yapıcam diye ama yalan oldu dimi coder :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 12 Temmuz 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 daggerin yaptığını ben çalıştırmıştım çalışır halinide dagger vermiştim o eklicek yapcak bişiler çıkartcaktı :)
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Su account Sistemini kim anlatacak sphereyi bu olay nasil etkiliyo asp iyi bilirim ( yani iyi hacklerim ) :) bana birisi su asp ile sphere arasindaki baglantiyi net ve daha ne olarak anlativersin lutfen ayy beynim sulandi yaa yatsam iyi olur.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Basit olarak anlatırsak işin aslı asp kodunda kayit olurken db ye yazarken hemen sonrasında Txt yede yazdırıyosun bu şekilde mantık budur...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hims anladim bir de bana phpnuke nerden bulabilecegim hakinda bir site sölermisiniz hazir phpnuke portal heah yane scriptleri.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 www.scriptci.com ayrıyetten sphere ile asp arasındaki bağlantı sphereacct.scp sphereacct.scp den sondaki [EOF] satırı harici tüm satırları değişkene alıp sonuna [acc] password=sifre [email protected] [EOF] şeklinde eklenmesi ve sphereacct nin bi posta silinip tekrar yaratılıp içine belirlediğimiz değişkenin yazılmasıyla oluo
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Deltree, 12 Temmuz 2004 18:35 tarihinde demiş ki: Asp de Yazılmış Mail ile Aktivasyon Sağlayan Account Sistemi Ve 3.Party Programları Engelleyici Vb De Yazılmış Connector Satıyorum İlgilenenlerin [email protected] Adresine Mail Atmaları Rica Olunur... Saygılar... Bence yetersiz bunun üzerine aynı db den çalışan bir asp forum da yazarsan aynı şekilde şifre değişmesi halinde hem forum da hemde oyunda bir sonraki save şifrenin değişmesini sağlayabilirsen başarılı olabilir. Bir free asp forum ile db leri birleştirte bilirsen de olabilir ama gerçekten iyi bir asp forum olamlı diye düşünüyorum. Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Sen belirttiğin sisteme için yazmadım onu coder deltree nin satmak istediğinden bahsediyorum eğer asp forumda var ise belirtsin yani ok? Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 forum kolay bi şekilde eklenir zaten şifre değiştiği zaman oyundan ve db den değişiyor ayrıca şifre encription edildiği için bizim yazdığımız connector dışında hiçbir connector ile girilmiyor. ip ve portta istenirse gizlene bilir ... saygılar ayrıca diemaster yuh :) ben verdim ya sana account sistemi :P[signature][hline]- SlayerTr -
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 db den pass kontrol da çift tırnak olayını unutma ;) Bilmeyen kişi çok az dır ama bilen dağıtır ortalığı haberin ola :))) Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 öyle ama ! " ' | vs.. işaretleri kaydolurken kullanamassa napacak :=) bunlar düşünüldü test edildi ... saygılar...[signature][hline]- SlayerTr -
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Kullanmasına gerek yok zaten db den kontrol de tırnak ve "or" olayı ;) do you understand me? :)) Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 üzgünüm ama anlamadım kullanan SlayerTr.com sen biliyorsan orada uygulada bizde görelim :)[signature][hline]- SlayerTr -
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Java script desteği var zannediyorum :) java script ile kaptılabiliyor haberin olsun aynı zamanda pm olarak atıyorum sana. Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 zaten bende java ile kapadım :) eyivallah ayrıca iki şekilde aktivasyon var sistemde istenirse mail ile isternirse manuel olarak saygılar... [signature][hline]- SlayerTr - [Bu mesaj Deltree tarafından 13 Temmuz 2004 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 :) ne demek burada bilgi paylaşmak amacı ile bulunuyoruz. Bir güvenlik açığı oldu için forumda yansıtmadım ama pm attım sana eğer dediğimi de yaparsan java ya da gerek kalmıyor sadece tek olan ' ları iki tane '' olarak değiştiriyorsun ;) Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Evet Sistemi Sonkez Yazıyorum Eklentiler Geldi O Yüzden Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim... Online Account Sistemi (Sanal Klavye, Forum Şifresi Belirleme , Pin Değiştirme , Mail ile Aktivasyon , Manual Aktivasyon , Hack Koruma ve daha yazamadığım şeyler ) Connector ( 3 Party Programların Engellenmesi , Connector den Üye Olma , Connector den şifre değiştirme , bug bildirimi , duyuru , kurallar ) Eski Sphereaccu Dosyasının Yeni Databaseye Eklenmesi Bunların Hepsi için Lütfen Bana Mail Atın [email protected][signature][hline]- SlayerTr - [Bu mesaj Deltree tarafından 13 Temmuz 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Deltree, 13 Temmuz 2004 16:56 tarihinde demiş ki: bag bildirimi hmmmm... [Bu mesaj Dmx tarafından 13 Temmuz 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bag :) Okadar Şey Yap Bişeyi Yanlış Yaz Eleştiri Al Güzel Zihniyet...[signature][hline]- SlayerTr - [Bu mesaj Deltree tarafından 13 Temmuz 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: TheCoder, 13 Temmuz 2004 10:56 tarihinde demiş ki: yalan oldu valla işden güçten fırsat olmadı Lol kimi senin gibi işten güçten yalan oluo kimide benim gibi tembellikten ahuahha üşengeç olmasan neler yapacamda off off yangelip yatmak işime gelio her zaman :-)
Öne çıkan mesajlar