Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Yarın japonca sınavı için sabah Ankaraya gelicem. En son 2-3 yaşında gitmiştim galiba Ankaraya alakam yok şehirle. Nilüfer Turizm ilen İstanbuldan katılıyorum. Aşti denen otogarında inicem Bilkent 1'de oturan bir arkadaşımda kalacam. şimdi Nilüfer turizmin servisleri var ankara içi: 3 tane güzergah var ama semt isimlerini anlamadıım için bi bakın burdan hangi servise binsem yakınlarda inerim. Eğer yoksa da nasıl Bilkent 1 e giderim Aştiden Servis said: 1.GÜZERGAH Aşti- Milli Kütüphane - Kara Kuvvetleri - Karayolları - Hava Kuvvetleri - Genel Kurmay - Meclis - Kızılay - Meşrutiyet Cad. - Mithatpaşa - Sıhhıye - Adliye - Yüksek İhtisas - Hacettepe - İbni Sina - Numune Hastaneleri - Ulucanlar - Ulus - Opera - Aşti 2.GÜZERGAH Aşti - Gazi Hastanesi - Etiler Orduevi - Emniyet - Migros - İskitler - Mevki Hastanesi - SSK Dışkapı - Etlik Eski Garaj - Kadın Doğum - G.A.T.A - A.Eğlence - İncirli - Danişment - Tepebaşı - Gazino - Dutluk - Kuyubaşı - Mecidiye - Şelale - K.Karabekir - Aşti 3.GÜZERGAH Aşti - Gazi Hastanesi - Emniyet - Hal - İvedik Metrosu - Y.Mahalle Belediyesi - Demetevler - 12. Cadde – Gimat - Ostim - Batıkent - Harbiş - Jandarma - İstenbul Yolu - T.M.O - Aşti
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sux mux gitcez elimiz mahkum başka yerde yapmiolar sınavı.
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aştiden çıkyosun indiğin yerin üstkatından. üstgeçit var hemen orda görürüsün. bilkent dolmuşlarına biniyosun. direk önünde iniyosun zaten. yanlız saat kaçta geliceksin ona göre dolmuş olmayabilir. zira ankaranın toplu taşıma sistemine tüküreyim ben
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 la olm o servbislerin hiçbiri gitmiyo bilkent1e biz fatihle aştinin orda armada diye alışveriş merkezi var oraya yürüyüp orda otobüs dolmuş bekliyoduk
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o güzergahlardan hiç biri götürmez seni oraya. dediğim yap sen
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ivedik metrosu da ilgimi çekmedi değil
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 canola said: aştiden çıkyosun indiğin yerin üstkatından. üstgeçit var hemen orda görürüsün. bilkent dolmuşlarına biniyosun. direk önünde iniyosun zaten. yanlız saat kaçta geliceksin ona göre dolmuş olmayabilir. zira ankaranın toplu taşıma sistemine tüküreyim ben sabah 7 de otobüsüm işte tahminen öğleden sonra 1-2 gibi orda olurum
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 iyi o zaman en kısa yok benim dediğim oluyo o zaman
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bulursun o saatte biz akşam saat 9 da beklemeye başlamıştık gecenin ilerleyen saatlerini orada geçirmiştik belki bi ümit gelirde bizi alır diye
Arma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Aşti nin önünden geçen bilkent dolmuşları olması lazım. Oradan binebilirsin direk. Servis güzergahları bilkentten geçmiyor. Her türlü bir vasıta kullanacaksın. En iyisi aştiden direk bilkent dolmuşlarına binmek. Yinede tam emin olamadım o dolmuş konusunda. Daha bilgili birileride onaylarsa iyi olur. Ben yazıp düşünene kadar cevap gelmiş bile :]
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aştinin ordan bilkent dolmuşuna bineceksin o servisler geçmiyo.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 pogodi said: semt isimlerinde çok takıldım ben neyine takıldın antalyadakiler çok mu iyi şarampol güllük çallı konyaaltı arapsuyu varsak kepez bunlar dahamı iyi ?
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 antalya ne ya antalya ne!? ben bilmediğin bi şehrin semt isimlerinin garip gelmesinden bahsediyodum orda asd antalyanın allah belasını versin
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 LAN ÇAKMAK NERDE SİGARA YARIM SAATTİR AĞZIMDA OF
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kızılaya gidip aştiden. Ordan güvenparkın ordan ana duraktan 111 e binip arkadaşın evinin önünde iniomuşum. Öle yapmaya karar verdim. Giderim servise abi atın beni kızılaya derim.
Öne çıkan mesajlar