Popeye Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aquila said: benim basurum var, hayatta gay olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aklima bile gelmemis benim mesela bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 heheh komik ruslar. bu arada yüzük parmağım işaretten daha uzun gururlar söylüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 pfff, bende bende rusyada diyince, böle taş taş hatunları gösteriyip tepkiye bakıyolar flaan sanmıştım sevinmiştim bizde hatunlaruı görücez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Gay Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17422553 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Fin said: gizli gaymisim bunca yildir =( aydinlandim aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Haha pati gay club olmuş haberimiz yok B) ben de göremedim 5'i :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ahaha sen yenisin galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 selam tanışalım mı sdsfsggh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o rus, bu cocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 You are 22% gay You're definitely not gay, but you could be a little straighter if ya know what I mean darling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sadece biri görebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o zaman sen biraz O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Coder said: Fin said: gizli gaymisim bunca yildir =( aydinlandim aynen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 %8 not bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 asker yoklama muanesindede sordular burada göremedim 1.si hariç ayrıca testte %12 çıktı sanırım şu amerikan futbolu sorusu yaktı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 %16 çıktı korkmalımıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o değilde son 5 yıldır kendime gidip iç çamöaşırı almadım.. hep bana alındı böyle ben de giydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Haydaaa gizli gay çıktık iyimi. Hanım koş gaymişim kız ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 BabacumMostors said: o değilde son 5 yıldır kendime gidip iç çamöaşırı almadım.. hep bana alındı böyle ben de giydim babacum ilk cümleyi okuyunca oha adam 5 senedir donsuz geziyor diye geçti aklımdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Askerlik muayenesinde yaptırıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 razzRaziel said: http://www.joeydevilla.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/08/gay_finger_length_myth.jpg şu bile daha mantıklı benim bildigim işaret parmağin yüzük parmağından daha uzunsa seri katil olma ihtimalin yüksekmiş. bugüne kadar ABD'de işlenen bütün seri cinayetlerde katillerin işaret parmağı yüzük parmağından daha uzun olduğu CIA tarafından belgelenmiş. ama Türkiyede yaşıyoruz burda herkes seri katil potansiyeli taşıyor diyosanız orası başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar