Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 moğolistanda gidiyoduk ya, gitmiyomuymusuz.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 fenerbahçe cumhuriyeti var bi de, "bi gün herkes fenerbahçeli olacak" diye bi reklam sloganları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 brezilya ve tayland gidilesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 adamınbiri said: fas güney afrika hırvatistan hong kong kolombiya tayland arjantin buralara gidilmez mi yahu? gidilmez olur mu yaw ben thailand'da yaşıyorum, hayatımın hiçbir döneminde olmadığım kadar mutluyum.. ha yukardakilerin çoğunu da gördüm hong kong ayrı bi yer zaten ama diğerleri EH.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sene 2009 hala japoncaya gidenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 japoncanın gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 size japoncadan kucak dolusu sevgi getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hoca onu getirene kadar bi 141 getirseydin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Makau Özel İdare Bölgesi'nde her türlü parti dönüyor. Ben gittim bir gece de 4 kızla tanıştım bir tanesi erkek çıktı diğer 3ünden AIDS kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Arjantin iyidir hoştur ama soykırımı tanıyan bir ülke diye biliyorum. Acaba vaz mı geçtiler tanımaktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 venezuela (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 "Max Damage" said: Arjantin iyidir hoştur ama soykırımı tanıyan bir ülke diye biliyorum. Acaba vaz mı geçtiler tanımaktan? sırf bu yüzden mi gitmiyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 japoncaya giden olursa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 japonya hariç kalanı salla nazilerle sovyetler random bir ülke işgal etse herhalde böyle bir liste çıkardı anladınız siz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 gecko said: japonya hariç kalanı salla Aynen Bir gün gideceğim.Evet Japonya'ya gitmeliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Banzaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 swaziland'ı tavsiye ederim. her sene halktan karı seçen kralı ve marijuana'sıyla meşhur. bira ucuz. şişeyi türk lirasıyla 1.4 liraya geliyor tam olarak. (reklam yapıyorum evet.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar