razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=fEC0WAF2NIg çıkmış, o değil de hiç bi futbol oyununda şöyle seyirci yapamadılar ya ona yanarım. http://img3.immage.de/03128a897.jpg http://img3.immage.de/03128f99.jpg http://img3.immage.de/0312104.jpg http://img3.immage.de/0312101.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şöyle bir yoldan ibaret oyunlara eşşşşek gibi sistem istiyorlar ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben bu tip "çoktan seçmeli" klasman oyunlarına ısınamıyorum.. şampiyona veya belirli bir kariyer uzantısı olmadan oynamanın pek bi zevki yok benim için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 aynen.. dirt çok amerikan bir seri zaten daha avrupalı olan klasik colin mcrae RALLY serisini 10000kat tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 iyi hatırlatılmış bi topic. saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bizim zamanımızda böyle miydi pirim.. düzgün rally kalmadı valla çevrede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 oha grafikler çok iyi gibi duruyor, denemek lazım bunu. en son grid oynadıydım yarış tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 pc ye yeni mi çıktı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 evet yeni çıkmış sanırım zamunda öyle dedi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 said: çift çekirdek işlemci (x2 5600), 2 gb ram ve hd 4670 li sistemimde detaylar high, 4x aa açık şekilde demo benchmarkından average 42 fps alarak kendine hayran bırakmış oyundur. Demişler ekşi'de. DirectX 11 değildir heralde bu ama yine de iyi duruyor yani. Bakalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Dartanian said: evet yeni çıkmış sanırım zamunda öyle dedi asdf zamunda da var mı yahu? demosu var sadece sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Demo değildi =) 7gblık demo mu olurmuş :D Bu arada oyun 1-2 yarış yaptıktan sonra loading kısmındayken donuyor kalıyor ve daha sonra kapanıyor..Hata falan da vermiyor :( 1-2 yarışa bakarsak oyunu bayaa beğendiğimi söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Biri çözsün şu sıkıntımı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 oyun aşırı akıcı, grafikler çok hoş, oynanış da iyi. sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Oyunun grafikleri çoook sağlam (nfs den sonra en azından öyle geliyor bana) ama eksi yönü kokpiti biraz daha ayrıntılı yapılabilirdi onun dışında arcade e kaçmasına rağmen (hardcore seviyesinde bile) fena değil 80 ile 90 arası puan vermişler ign de haketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ya bişey sorucam save alamadım ben save kısmı kapalı gözüküyo üstüne gelinmiyo...Kapanma sorununu çözdüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 offline acc actın mı? eğer actıysan zaten oyun autosave alıyor senin almana gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şu bize olayları anlatan uyuz herifin konuşmalarını geçebilsek harika bir oyun olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 geçme var zaten dosya indirerek halledilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 zevkli oyun ya. alışmaya başladım. video bile çektim replay den. yüklerim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sdQ6rSGZSf0 yeni bitti. hd falan izlerseniz güzel (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 canımı çektirdiniz resmen ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 su fiziğinde bi yamukluk mu var bana mı öyle geldi? sıçramıyo abi su. jel gibi böyle bulurog diyip geri düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yavaş geçiyorum. azıcık sıçrıyor ama youtube da hd olmadı video o yüzden görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 malezya rallisini oynuyodum biraz önce onuda kaydettim. yüklerim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar