Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ahahahahaahah sabah 7 de kalkarım. yumurta kırar menemen yaparım. Evden çıkmadan önce perdeleri tutuşturur. Akşam 5 de gelir söndürürüm. 7 dakka televizyon izlerim, sonra televizyonu bozar 10 dakka sonra gelir tamir ederim. 7 dakka daha izler ve yatarım. Evden çıkarken anahtarı içerde unuturum akşam gelince kapıyı çilingire açtırırım.
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Menemen mi? Canın sağolsun
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 paspatur said: Vingthor said: kadınlarda gnoktasını nasıl oluyorda her seferinde buluyorum anlamıyorum. (bilgilendirici not: g noktası diye bişi yokmuş lan. şehir efsaneymiş. kaynak: cahillikler kitabı3) ben yöntemini biliyorum ilgilenenler ÖM atsın G noktası var bu arada gözümle gördüm bilimsel olarak yok öyle bir nokta. öyle bir doku falan yok. fallopi tüpüyle karıştırmış olmayasın. rahim duvarınada tutun mu allasen?
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 keldron said: ne bicim klip bu cok pis gerildim
Öne çıkan mesajlar