sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 SİZ DAHA PATİCİKLERDE SÜRÜNÜN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ahahahahaahah sabah 7 de kalkarım. yumurta kırar menemen yaparım. Evden çıkmadan önce perdeleri tutuşturur. Akşam 5 de gelir söndürürüm. 7 dakka televizyon izlerim, sonra televizyonu bozar 10 dakka sonra gelir tamir ederim. 7 dakka daha izler ve yatarım. Evden çıkarken anahtarı içerde unuturum akşam gelince kapıyı çilingire açtırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Menemen mi? Canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kıroyum emme karı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 paspatur said: Vingthor said: kadınlarda gnoktasını nasıl oluyorda her seferinde buluyorum anlamıyorum. (bilgilendirici not: g noktası diye bişi yokmuş lan. şehir efsaneymiş. kaynak: cahillikler kitabı3) ben yöntemini biliyorum ilgilenenler ÖM atsın G noktası var bu arada gözümle gördüm bilimsel olarak yok öyle bir nokta. öyle bir doku falan yok. fallopi tüpüyle karıştırmış olmayasın. rahim duvarınada tutun mu allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 keldron said: ne bicim klip bu cok pis gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar