reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kizlar bunda ne buluyo biride bunu solesin arada; bu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/United_States_one_dollar_bill,_obverse.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Sağdaki benim (:DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 aha sosyal mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ahaha zctim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 1$ ile olmaz o işler genç... ancak en kötü tahminim; ünlü zenci lider ve fikir kadını oprah'ın da dediği gibi.. "gayler kadınların en iyi arkadaşıdır.." sözünden yola çıkarak senin zenci bir lider ve fikir kadını olma ihtimallinden dolayı diyebilirim. keza kadınlar oprah'ı çok severler.. bi şuna bak.. sana benziyorsa sevilme sebebini bulduk demektir. http://harryallen.info/wp-content/uploads/2008/07/oprah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hmm. kibarsan ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tipte yokmuş anlaşılan yalan söylüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 resmen merak ettim ne bulduklarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 NEDEN KENDİMLE ARAMA GİRİYOSUN ARKADAŞIM!!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bella said: hmm. kibarsan ondan olabilir. gideri var diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kenjuro said: tipte yokmuş anlaşılan yalan söylüyorsun bende ona şaşırıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 NoTwisT said: Bella said: hmm. kibarsan ondan olabilir. gideri var diyosun yani? ordan onu mu anladın.bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kibar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 NoTwisT said: Kibar misin? http://film.iyimisin.net/resim/kibar-feyzo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kemal sunal yakışıklı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bella said: NoTwisT said: Bella said: hmm. kibarsan ondan olabilir. gideri var diyosun yani? ordan onu mu anladın.bravo. Tipsiz ama kibarsa biri 4-5 hatunu hasta eder kendine mi diyosun lan? acaba saygideger Bella Hanim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mukadderat bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 NoTwisT said: Kibar misin? gereğince ama kaba değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 reyou yanlışsın dostum. kadınlar daha çok benjamin seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 teşhis şudur http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hatunlar%C4%B1n+efendi+adam+yerine+pi%C3%A7+tercihi bence sen kendini bi toparla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 i see threesome people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 başlığı okudum uyuz oldum bak tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gaysen de olur böyle. genelde gereğinden fazla iyi anlaşıyolar kadınlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 halbuki sen sadece senin sevdigin kizin seninle ilgilenmesini istiyosun dimi, al o zaman : ))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar