Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Da diese datei seit langerer Zeit nicht mehr angefordert wurde und nicht auf einem Premium-Konto liegt, wurde sie vom Server entfernt Jdownloader'deki yükleme listemde bu hata ile akarşılaştım, ne yazıyor, yazabilecek olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Since this was requested no longer file for a long time and is not on a premium account, it was removed from the server
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 "google translate (ingilizce)" said: Since this was requested no longer file for a long time and is not on a premium account, it was removed from the server "google translate (türkçe)" said: Beri artık dosya uzun bir süre talep edildiği ve bu prim hesabına değil, sunucu kaldırıldı bkz. http://translate.google.com/ hiç olmazsa fikir verir.
razzo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu dosya uzun zamandır talep edilmedigi ve premium bir hesapta bulunmadıgı için serverdan uzaklastırılmıstır.(silinmiştir anlamında heralde)
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ilk ben söyledim arkadaşlar teşekkürler benim olcak o yüzden
razzo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 saniyede kaç mseaj gelmiş.. tüh ben kapacaktım teşekkürü
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bu dosya uzun zamandır kullanılmadığından veya talep edilmediğinden ve bir Premium hesap olmadığından serverla olan baülantınız kesilmiştir.
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kinkaudonau bana herkesle teşekkür edersen çocuğumu keserim . En çok teşekkürü bana et onlara az et
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hepinize teşekkür ettim arkadaşlar :)-D
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Noise said: Kinkaudonau bana herkesle teşekkür edersen çocuğumu keserim cocuk gg
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 arkadaş şaka sandı heralde ama değil http://failblog.files.wordpress.com/2008/10/fail-owned-cut-children-salon-fail.jpg
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 oh wait valla görmedim o mesajı gitti küçücük çocuk :(
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bu dosya uzun süreden beri kullanilmadigi icin ve premium- account da olmadigi icin, serverdan kaldirilmistir. pff söylenmis ama olsun.
Öne çıkan mesajlar