Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eczane programı

senko

Öne çıkan mesajlar

bide buraya yazayım belki bilen olur.
ya şimdi bizim bi projemiz var eczane yazılımı'nın dökümantasyonunu yapacaz, ii güzel yapacaz da bi eczane programı nası olur neye benzer içinde neler barındırır hiçbi fikrim yok, gittik eczacı ile konuştuk user req. aldık ama onlarda bi yere kadar, projenin her adımında eczacıya gitcek halimizde yok malesef.

örnek olsun diye eczane programı arıyorum fellik fellik ama gel gör ki türkiyede sgk kendi dağıtıyor bi program, onun içinde işte eczacı olmak lazım.

belki hayatınızın bi bölümünde rastlamışsınızdır lfn bi eczane programına aha bu var dersiniz diye açtım topiki, netten bi tane buldum ama db ile bağlantı sorunları var çalışmıyor lanet. bide yurtdışında da çoğu firma demo'larını dvd olarak gönderiyor, digital download imkanı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ilaç stoğunun takibi bi şekilde halledilirde, geri kalan işler sakat, ilacı sigortalı kişinin üstünde yazma tc kimlik noyu sorgulatma vs

bide o linklere bende baktım da 1 ve 3. teki download linkleri ölü 2.firma da download yok zaten cd-dvd vs olarak satıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

E ID olarak TC Kimlik No kullanilacak satislarda vs. Bence ilk once ERP programlarina bak, ondan sonra, onlarin eczane eklentilerinde neler varmis, yokmus bunlari incele.

"DB baglanti sorunu oldu" kismini da cozmen gerekiyor; zira bu sorun hepsinde olacaktir. Hani bu programlarin hepsi db ile calisir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...