Daniel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Arkadaslar adanaya bir kargo yolladım alıcı ödemeli yani ben ödemedim karsı taraf ödiyecekti fakat adam kargoyu almadı dolayısıyla kargo istanbula geri iade oldu şimdi ben bu kargoyu ödiyip ürünü almak istemiyorum çünkü iphone kılıfı yollamıstım zaten kargo 9.5 lira tutuyodu e zaten ürün 15 milyonluk bir üründü bi de geri dönüsünü ödersem 18 liraya gelecek bu bana istemiyorum ödemezsem ne gibi bir işlem olur bugun kargodan aradılar ürününüzü gelip alın lütfen diye napmam gerekiyo ödemek istemiyorum fakat basına böyle bir olay gelmis birisi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 arkadaslar yokmu bilen ya acil yardım edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kargoda kalır malzeme herhalde. KArgoyu arayıp sorman daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 insallah öyledir aman aman kalsın basıma 1 yıl sonra hakkımda dava acılmıs olarak gelmesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 15 lira için dava açan kargo şirketinin aklına turrup suyu sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 almassan sorun olmaz, ama tekrar yollamak istiyorum dersen karşıya tekrar yolluyorlar (ama sanırım 2 katı gonderme ücreti ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Daniel said: insallah öyledir aman aman kalsın basıma 1 yıl sonra hakkımda dava acılmıs olarak gelmesinde... ee gönderdiğin adamdan sen ödeme aldın mı malını kargoda bırakıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ayni soruyu bende sorcaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 odemeyi yaptım ama kargoyu odemedi 9.5 diye ödemeyi aldıktan sonra kargoyuda sen öde dedi ve adamla ödeme kargo ona aitti ne adamlar var anlamadım yani anlatamadım da ulan 20 milyona aldıgım seyi 10 milyona adama sattım 9.5 kargo tuttu adanaya e kardesim 10 a satmısım zaten 9.5 kargo verdikten sonra ben 50 kuruşamı satıcam kılıfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Sat tabi 50 kurusa, aza kanaat getirmeyi ogrenmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 her gün 200 tane satsan 50 kuruş kar dünya para eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar