cnwr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Eski kasa dizel fiesta almayı düşünüyorum. Ancak dizel olması dolayısıyla ağır masraflı olmasından çekiniyorum. Bu arabalar kaç kilometreye kadar sorun çıkarmaz, ağır bakımları ne zaman yapılır v.b... Yorumlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Selam, 90-100bin km civarında ilk ağır bakımı geçirirler genelde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bir nevi kullanisinada bagli motoru cok zorlarsan 60 binde bile gecirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 9bin liraya 2001 fiesta gia aldım 88bin kmdeydi. Lastikleri dışında bi sorunu yok çok memnunum.Bakımdanda yeni çıktı.Lastik değiştirmem gerek. şu anda 94bin km oldu.Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 2006 2007 kasa alıcaksan beyaz Gri Ve ozellıkle plakası D ıle baslayan arac alma . Km sı 100.000 altında ıse mutlaka dusurulmustur dıkkat et derım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar