Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 selam ben CIA, napıonuz lan alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Evet dostum benim için fikirlerini benimsemesem de o sosyal demokrat adamların söyledikleri, kim olduğu belli olmayan youtube videolarından daha gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Cidden Prawler, Irak'taki kitle imha silahları ne oldu? Google Earth'ten fotoğraflarını çekmişlerdi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Hıhı öyle. Elimde de birayla pizzam var televizyon izliyorum. CIA beynimi yıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Kitle imha silahları diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bundan 8-9 yıl once dagda magrada yasayan bir adam vardı,elinde keleş keçilerle yasayan o adam tum ulusal amerikan guvenligini astı 2 kuleleri ucurdu,evet cok masalsı,simdide kotu bir adam var boyle evinde dvd izliyor falan pencereden milletin karısına kızına laf atıyor cok pis bi adam yani,heh o da dunyayı yok etme butonunu eline gecirmis amerika iste bizi ondan koricak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Prawler said: Şehirden şehire belgeyle geçilen, elektriğin olmadığı, adam gibi bir retina ameliyatının bile yapılmadığı bir ülkeyi savunmak. Hmm evet. Özellikle Kuzey Kore'deki durum daha iyiymiş Güney Kore'den. Peki... Bakın ne güzel trafik de yok bilmemkaç şeritli yollarda. Adamın heykel koymadığı yer kalmamış, kendine taptırmadığı insan kalmamış. Yaşasın fucking diktatörlük pardon sosyalizm!!!! Buraya documentary'den videolar koyacaktım da vazgeçtim. Çünkü Kuzey Kore belgesini CIA hazırlamış diye savunacaksın!!! Pis kapitalistler!!! kapitalizmin kendi heykelini cuzdanının icinde tasıyor herkes adam yola 3-5 heykel koysa nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Abi bir de bu adam gerizekalı mı madem kimse yollara çıkamıyor, araba yok, o zaman yolları, lambaları niye yapıyor. Kendi gece turlayıp çıtır Koreli kızları mı tavlıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 gargamel kadar kotu bir adam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 O kadar yoktur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Komunizm kaçınılmaz sondur dostlar :) Bu arada venezuela veyahut çin örneklerinide asmamak lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 pekaziz said: Yalnız gördüklerine inanarak, hem de bilinçli olarak bunun için çalışan adamların piyasaya sunduğu görüntülere bakarak bir tartışma konusunu netleştirecek kadar kolay inandırabilen biriysen sorun yok tabi. ortalikltaki besyuz videoya inanmiycaz, bilmemkac ulkeden farkli farkli gazetelerin yazdigina inanmiycaz, uydudan cekilen fotograflara inanmiycaz, dunyadaki hicbir finansal veriye ve hasila hesabina inanmiycaz, oraya giden 2-3 adama inanicaz. ve bunu yapmiyoruz diye sen bize cahil ya da kor diycen? benim de bir soyliycegim var o zaman: beyler bu video gercek, benim teyzem koreli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o zaman annen de koreli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 lan YOKSA BEN DE MI KORELIYIM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 pekaziz said: Evet dostum benim için fikirlerini benimsemesem de o sosyal demokrat adamların söyledikleri, kim olduğu belli olmayan youtube videolarından daha gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 beyler adam anne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mum_Chamber said: lan YOKSA BEN DE MI KORELIYIM? baban nereliyse oralı sayılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 beyler adam anne dedi bi tepki verin lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 pekaziz said: pekaziz said: Evet dostum benim için fikirlerini benimsemesem de o sosyal demokrat adamların söyledikleri, kim olduğu belli olmayan youtube videolarından daha gerçekçi. e belli olanini goster hocam? bir tane mi yok kim oldugu belli olan video? yoksa "ahmet mehmet gormus, oralar gulluk gulistanlikmis"dan baska bir arguman var ortada da ben mi kacirdim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Allah aşkına yazdıklarımı okumadan bok atmaktan vazgeçer misin? Her şey güllük gülistanlık demediğim gibi açlığın olmadığını, ülkenin karşılaştığı zorluklar olduğunu ama bunun en büyük sebebinin ambargolar olduğunu söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ambargoların sebebi new peki ? hani durduk yere canı sıkılan ülke hadi koreye ambargo koyualımmı diyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Kaka insanlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o yüzden demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Haşhaş ürettiğimiz, Kıbrıs'a müdahalede bulunduğumuz için niye ambargo uyguladılarsa aynısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Son cümlemi de söyleyeyim de birazdan oyuna giriyorum, çok sık yazamayacağım. ABD'den gelen hiç bir siyasi açıklamaya inanmıyorum. 3-5 adamın dediklerini youtube videolarından daha güvenilir buluyorum. Bir de Kim Yong İl'in geceleri rahat kız tavlamak için yol yaptırdığını, onun dışında kimsenin sokağa çıkamadığını öğrendim bugün. Öğrenmenin yaşı yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar