ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Namusu saplantı haline getirmiş bir toplum olduğumuzdan bayağı karşımıza çıkan bir sözcük bu. Peki nedir bu namus? Sormuşlar millete; cevaplar oldukça ilginç. http://www.youtube.com/watch?v=JhNSuc6fI04 Halimiz içler acısı resmen.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ETEĞİNİN ALTINDA PİJAMA OLUR HAHAHHAAHHAA KUKUSU OLMAZ GÖTÜ KATİYEN OLMAZ
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 namus mülkiyettir. alma verme üzerine kurulu düzen oldu mu, namus mülkiyet olur.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Cevap veremeyenlerin hepsinin aklına aynı şey geliyor. SEX ama söyleyemiyorlar.Söylerlerse namussuz olabilirler çünkü.Konuşmak bile namusuna leke getirebilir. Ayrıca namuslu kadın başı kapalı olur,uzun etekli eteğin altında pantolon olur diyen kıroyu alıp bir temiz döveceksin.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi kızda çok güzelmiş alırım onu ben.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Evet o benim gözümdende kaçmadı hani.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 namuslu kadının, başı kapalı olur uzun eteği olur genellikle eteğinin altında pijama olur. evet.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o "etek altına pijama giyer" diyen mal belki de bunların arasındaki en masum cevaplardan biri. kanımı donduran cevaplar var aralarında. 1:12 "Bana BAĞIMLI kalan herhangi bir CİSMİN, sana karşı olan bi YÜKÜMLÜLÜĞÜ" oha dedim O_o diye kaldım bunu duyunca.
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Tenekeadam said: Ayrıca namuslu kadın başı kapalı olur,uzun etekli eteğin altında pantolon olur diyen kıroyu alıp bir temiz döveceksin. şimdi o adam anama bacıma namussuz dedi o zaman. yakaladığım yerde döverim ben onu.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ShadowFury said: 1:12 "Bana BAĞIMLI kalan herhangi bir CİSMİN, sana karşı olan bi YÜKÜMLÜLÜĞÜ" oha dedim O_o diye kaldım bunu duyunca. benım de dikkatimi çekti bu cisim olayı.bambaşkaymış bu adam.
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yok tanımlamışlar. etek altına pijama giyiyormuş işte.
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ShadowFury said: o "etek altına pijama giyer" diyen mal belki de bunların arasındaki en masum cevaplardan biri. kanımı donduran cevaplar var aralarında. 1:12 "Bana BAĞIMLI kalan herhangi bir CİSMİN, sana karşı olan bi YÜKÜMLÜLÜĞÜ" oha dedim O_o diye kaldım bunu duyunca. şu cümlenin ciddiyetinin ve korkunçluğunun bilincinde misiniz?
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Arma said: bir cisim yaklaşıyor sen kahinmisin
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yalnız 2.00 daki adam iyi konuşuo :D
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gecko said: Arma said: bir cisim yaklaşıyor sen kahinmisin evet.
Öne çıkan mesajlar