SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 evet jdbc driver'ını(mysql-connector-java-5.1.10.tar.gz) yükledim ama bir türlü databasee bağlanamadım. CLASSPATH ayarını yapamadım sanırım, nasıl yapıcam onu? bilgisayarım>özellikler>gelişmiş>ortam değişkenleri'nde CLASSPATH değişkeniyle oynadım baya bi bozdum sanırım birşeyleri sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sorun nedir onu anlatırsan daha rahat yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 jdbc indirdim fakat onu classpath olarak ayarlamak gerekiyormuş sanırım onu yapamadım, doğal olarak Class.forName("org.gjt.mm.mysql.Driver").newInstance(); yapınca hata alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 tamam hallettim, library den jar dosyasını import etmek gerekiyomuş, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar