nopel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Biri Bana Bleeding,Disarm,Stun Blow(Sersemletme) Scriptini Ve Açıkca Nasıl Yapacağımı Söyliyebilirmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 walla script bolumunden bulabılırsın.. anma yapım konusunda TheCoder i tavsıye ederim[signature][hline]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Hela(heal) tüpü yuok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Script Bölümü Sanırım Çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hazırcılık yok.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ya Hepsi Var Ama Vuruncu Bleding Falan Yapamıyorum. Onu Nasıl Yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 aratırsan copy paste edilmiş bi scp var...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: nopel, 12 Temmuz 2004 21:10 tarihinde demiş ki: Ya Hepsi Var Ama Vuruncu Bleding Falan Yapamıyorum. Onu Nasıl Yapacağım event eklicen silahin altina mesela sole yaptim ben nbl paradarbe scripti On=@Equip src.events +e_spear ON=@UnEquip src.events -e_spear bole calisio event eklicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ultimadevelopers den alabılırsın.. Amman faust gormeye :D[signature][hline]¦¯`¤²¤§yßrô¤²¤`¯¦| GaLaTa§aRaY | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Hela(heal) tüpü yuok [b]aLın §ize Kédi : Mırnık , Tırmık , Kırpık , Hamza(Bu nerden karıstı araya bılmem :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 adam zaten istememis nasıl yapılacagını sormus ondan kızacak birsey yok Faust :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: anlatın yapamıyorum, yani siz yapın bana yollayın. hehe.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ya bu hazırcılar Çok şirin oluyorlar... "yapıp gonderin" :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar