Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF1942] Battlefield 1942 aldım daha yeni

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

evet oyunu yeni aldım biraz kazık da olsa 78 milyon gibi bi fiyata aldım napalım neyse şimdi bunun cdkeyi vs vs nerde yazıyor bulamadım abuk subuk şifreler var ama hangisi cd key bi de online oynarken ayrıyeten para istemiyor di mi diğer mmorpgler gibi? ayrıca nerelerde oynuyorsunuz nasıl oynuyorsunuz yazarsanız sevinirim... şimdiden teşekkürler arkadaşlar...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

napalım ben de farkettim biraz pahalıya aldımı ama aldık işte bi anlık canım çekti aldım zaten ucuz satan bi yerden almadım yani unreal 80 milyona satıyorlardı... neyse aldık ama vietnam daha guncel de bunda almalarla oynayabiliyoruz o iyi grafikler gerçi vietnamda daha iyi ama olsun[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ya grafikler çok bişi farketmiyor da 1942'nin haritaları saçmasapan biçimde boş yani serverda 30 kişi olsa bile oynadığınız sürenin yarısı araçta veya koşarak geçiyor. vietnamda onu biraz düzeltmişler.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...
Sosyal ağlarda paylaş

ya vietnamda da geniş aslında ama ağaç ormanlık dereler bataklıklar falan var heryerde. tabi savaşın yapıldığı yer de farkediyor, omaha beach ile vietnam aynı değil...
ama 1942 oynarken çoğu zaman w basılıyken say komutunu açarak aracın kendi kendine gitmesini sağlayıp izlediğimi hatırlıyorum ki hiç iç açıcı bir durum değil.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...