fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 evet oyunu yeni aldım biraz kazık da olsa 78 milyon gibi bi fiyata aldım napalım neyse şimdi bunun cdkeyi vs vs nerde yazıyor bulamadım abuk subuk şifreler var ama hangisi cd key bi de online oynarken ayrıyeten para istemiyor di mi diğer mmorpgler gibi? ayrıca nerelerde oynuyorsunuz nasıl oynuyorsunuz yazarsanız sevinirim... şimdiden teşekkürler arkadaşlar...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 battlefield mmorpg değil aylık fiyatı yok cdkey: yazar oradkai numaradır,her sunucuya girer birde illegal crack kullanırsan girer hayırlı olsun[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 illegal crack nedir kullanmam mı gerekiyor zaten original aldım oyunu yani...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Biraz fazla pahalı onlar.. ben Battlefield + Road to Rome'u toplam 60 milyona aldım ki ikisi ayrı ayrıydı .. Gold edition falan da değil yani.Bir de keşke vietnam alsaydın Battlefield 1942 yerine.. daha güncel :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 inanlmaz derece pahalıya almışsın,içine oturaack am kendi iyiliğn için söylüyırum...[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 cidden ha o fiyata vietnam alırdın[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 napalım ben de farkettim biraz pahalıya aldımı ama aldık işte bi anlık canım çekti aldım zaten ucuz satan bi yerden almadım yani unreal 80 milyona satıyorlardı... neyse aldık ama vietnam daha guncel de bunda almalarla oynayabiliyoruz o iyi grafikler gerçi vietnamda daha iyi ama olsun[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bir de bazı serverlarda map not found diyor nedendir butun maler gelmiyor mu oyunla nerden bulabilirim o mapleri nasıl yuklerim?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya grafikler çok bişi farketmiyor da 1942'nin haritaları saçmasapan biçimde boş yani serverda 30 kişi olsa bile oynadığınız sürenin yarısı araçta veya koşarak geçiyor. vietnamda onu biraz düzeltmişler.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ha orası oyle evet çok geniş haritalar var ama iyi yani vietnamı da alırız sonra sorun değil :) ama haritanın geniş olması çok da kötü değil yani...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 vietnamın arabirimi daha guzel sanki biraz daha ama bf1942 de iyidir (çaktırma o kadar para verdik) ama yok cidden güzel yani... [Bu mesaj fortinbras tarafından 13 Temmuz 2004 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya vietnamda da geniş aslında ama ağaç ormanlık dereler bataklıklar falan var heryerde. tabi savaşın yapıldığı yer de farkediyor, omaha beach ile vietnam aynı değil... ama 1942 oynarken çoğu zaman w basılıyken say komutunu açarak aracın kendi kendine gitmesini sağlayıp izlediğimi hatırlıyorum ki hiç iç açıcı bir durum değil.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar