Mathias Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Selamlar, Babam bilgisayarında kullanıyordu da format atılınca gitmiş. BEn de programı bilmediğim için burada sorayım dedim. Mouse'un ekranda gözüken cursor'ını herhangi yabancı bir kelime üstüne tuttuğunuzda anında çeviri yapıyormuş, yani yanında küçük bir kutucuk içinde anlamını yazıyormuş. Birşeye tıklamadan sadece gezdirirken biraz tutunca kelimenin üstünde algılıyormuş alet. Nedir ne değildir bu bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 babylon olabilir http://www.babylon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abby lingvo muydu neydi bu programı bul orjinal olarak bunu kullan kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sadece tarayıcıda kullanılacaksa budaneki var. ben kullanıyorum memnunum. seçtiğin kelimeyi ister ingilizcesiyle değiştiriyorsun, ister önceden belirlediğin sitelerdeki başlığına bakıyorsun. seslisözlük, ekşisözlük, tdk, google, imdb diye ayarlayın çılgın atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 iyi programmıs budaneki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ben babylon kullanıyorum ama burdaneki de iyiye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kesinlikle lingoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar