dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi dogu falan demeyin allah korusun. agzini hayra poponu bayira demisler. insallah yakin bi yere dusucek ayda bi gorucem gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kütük söyleyin kütük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 üniversite mezunu adamı doğuya atıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 POŞET leri pek göndermezler doğuya,ama bi acemi birliğinde eğitim çavuşu olursa,vay vay ki ne vay.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 doğuya atıyolar özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 0ne said: emesene gel drop dead ama ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: kütük söyleyin kütük Bursa/Yıldırım dan Hakkari/Yüksekova'ya gönderdiler. Tamamen ek bilgi olması için,ileride lazım olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: doğuya atıyolar özellikle. haha özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 0ne said: kermit said: kütük söyleyin kütük Bursa/Yıldırım dan Hakkari/Yüksekova'ya gönderdiler. Tamamen ek bilgi olması için,ileride lazım olabilir mesela. sana kıyak geçmiş tsk haline bakıp sınır dışıda olabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ordu ne yone düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mortis said: kermit said: doğuya atıyolar özellikle. haha özellikle o kadar insan salakmı ünivcersite okumuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ordu kütüklü arkadaşımız edirne tarafında sürgün hayatı yaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 exchange yapamio muyuz ya yurt dışında bi orduda? das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ankara olsa olmaz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: 0ne said: kermit said: kütük söyleyin kütük Bursa/Yıldırım dan Hakkari/Yüksekova'ya gönderdiler. Tamamen ek bilgi olması için,ileride lazım olabilir mesela. sana kıyak geçmiş tsk haline bakıp sınır dışıda olabilirdin. Ne varmış halimde,tamam komando olarak afganistana falan göndermek istediler ama kabul etmedim,yurdum da kalmak istedim. Neyse orası HAKKARİ,ordan öte YOK GAYRİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 onlar istedi ben gitmedim dedi 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dory said: ankara olsa olmaz mi ankarada beter şimdi çocuğa açı bence ankara olmasın yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Selam Hatay/iskenderun ağustosta gidecem nereye düşerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 edirne guzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: dory said: ankara olsa olmaz mi ankarada beter şimdi çocuğa açı bence ankara olmasın yazıktır niye ya ankara guzel bence. bi ton sisman kiz var ama cogu veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 0ne said: kermit said: 0ne said: kermit said: kütük söyleyin kütük Bursa/Yıldırım dan Hakkari/Yüksekova'ya gönderdiler. Tamamen ek bilgi olması için,ileride lazım olabilir mesela. sana kıyak geçmiş tsk haline bakıp sınır dışıda olabilirdin. Ne varmış halimde,tamam komando olarak afganistana falan göndermek istediler ama kabul etmedim,yurdum da kalmak istedim. Neyse orası HAKKARİ,ordan öte YOK GAYRİ... ben senin komutanın olsam eğitim zayiatı yapardım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 cok komiksin dev. hehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Tenekeadam said: Selam Hatay/iskenderun ağustosta gidecem nereye düşerim? ıspartadasın sen yada burdur afyon o civarlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 adam acımadan soyluyo bak bizi ankara yaz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çok eğlenceli lan sallamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar