dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi dogu falan demeyin allah korusun. agzini hayra poponu bayira demisler. insallah yakin bi yere dusucek ayda bi gorucem gidip.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 üniversite mezunu adamı doğuya atıyolar mı?
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 POŞET leri pek göndermezler doğuya,ama bi acemi birliğinde eğitim çavuşu olursa,vay vay ki ne vay....
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 doğuya atıyolar özellikle.
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 0ne said: emesene gel drop dead ama ya .
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: kütük söyleyin kütük Bursa/Yıldırım dan Hakkari/Yüksekova'ya gönderdiler. Tamamen ek bilgi olması için,ileride lazım olabilir mesela.
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: doğuya atıyolar özellikle. haha özellikle
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 0ne said: kermit said: kütük söyleyin kütük Bursa/Yıldırım dan Hakkari/Yüksekova'ya gönderdiler. Tamamen ek bilgi olması için,ileride lazım olabilir mesela. sana kıyak geçmiş tsk haline bakıp sınır dışıda olabilirdin.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mortis said: kermit said: doğuya atıyolar özellikle. haha özellikle o kadar insan salakmı ünivcersite okumuyo.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ordu kütüklü arkadaşımız edirne tarafında sürgün hayatı yaşar
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 exchange yapamio muyuz ya yurt dışında bi orduda? das
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: 0ne said: kermit said: kütük söyleyin kütük Bursa/Yıldırım dan Hakkari/Yüksekova'ya gönderdiler. Tamamen ek bilgi olması için,ileride lazım olabilir mesela. sana kıyak geçmiş tsk haline bakıp sınır dışıda olabilirdin. Ne varmış halimde,tamam komando olarak afganistana falan göndermek istediler ama kabul etmedim,yurdum da kalmak istedim. Neyse orası HAKKARİ,ordan öte YOK GAYRİ...
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dory said: ankara olsa olmaz mi ankarada beter şimdi çocuğa açı bence ankara olmasın yazıktır
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Selam Hatay/iskenderun ağustosta gidecem nereye düşerim?
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: dory said: ankara olsa olmaz mi ankarada beter şimdi çocuğa açı bence ankara olmasın yazıktır niye ya ankara guzel bence. bi ton sisman kiz var ama cogu veriyo
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 0ne said: kermit said: 0ne said: kermit said: kütük söyleyin kütük Bursa/Yıldırım dan Hakkari/Yüksekova'ya gönderdiler. Tamamen ek bilgi olması için,ileride lazım olabilir mesela. sana kıyak geçmiş tsk haline bakıp sınır dışıda olabilirdin. Ne varmış halimde,tamam komando olarak afganistana falan göndermek istediler ama kabul etmedim,yurdum da kalmak istedim. Neyse orası HAKKARİ,ordan öte YOK GAYRİ... ben senin komutanın olsam eğitim zayiatı yapardım seni
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Tenekeadam said: Selam Hatay/iskenderun ağustosta gidecem nereye düşerim? ıspartadasın sen yada burdur afyon o civarlar işte
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 adam acımadan soyluyo bak bizi ankara yaz lütfen
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çok eğlenceli lan sallamak
Öne çıkan mesajlar