kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu ay askere gidecekler buraya nicklerini yazsınlar geçen sene dayımın oğluna senin izmire çıkar dedim adam izmirde askerlik yapıyo sizede sallayım az belki tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben de ben de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 selam irem şimdi bayan olduğun için ağzını burnunu kıramayabilirim fake değilsen ama saçını başını yolabilirim bas git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit bi balıkesir okuyup üflersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kütük neresi hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ankaradan katılıyorum yarışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ege tarafı senin. aydın yada manisa bak demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 söle ben nereye gidecem kütük rize. istanbulda yaşiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bi de ısparta var dağ komando :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: geçen sene dayımın oğluna senin izmire çıkar dedim adam izmirde askerlik yapıyo aptala malum olurmus demis atalarimiz :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 komando? komando? canin sagolsun gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mortis said: söle ben nereye gidecem kütük rize. istanbulda yaşiorum. kanka sen sıçtın kayseri bekler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 vaniLLe said: kermit said: geçen sene dayımın oğluna senin izmire çıkar dedim adam izmirde askerlik yapıyo said: aptala malum olurmus demis atalarimiz :D:D:D:D önce alıntı yapmasını öğren dingil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahaha sen de yapamadin kiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Raincloud said: bi de ısparta var dağ komando :D eğirdirde komando birliği çok kral bi yerde eğirdir zaten süper b i yer ıspartadan ayrılıp il olmalı yakışmıyo çünki ıspartaya ama ıspartada askerlik çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 vaniLLe said: ahaha sen de yapamadin kiro hadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 askerlik senden mi soruluo olm nerden gelio bu bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çocukken ben, askeriyenin önüne bırakmışlar. orda büyüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kayseri çıksa ii lan bu arada sevinirim, AMA BEN BU DÖNEM GİTMİOM Kİ HEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kayseri nereye iyi lan komandmu olucan başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahah,inşallah kimse ıspartaya düşmez, %98 doğuya gönderiyo,diğerleri ise refize olarak gidiyolar,onlarda kaydırma birlikler yüzünden 3-5 ay sonra doğunun yolunu tutuyorlar. Beklerim Hakkari/Yüksekova... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mortis said: kayseri çıksa ii lan bu arada sevinirim, AMA BEN BU DÖNEM GİTMİOM Kİ HEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEH! duygularımla oynadım lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 0ne, teach me the best of the your english please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 emesene gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahaha sen de yapamadin kiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Raincloud said: bi de ısparta var dağ komando :D eğirdirde komando birliği çok kral bi yerde eğirdir zaten süper b i yer ıspartadan ayrılıp il olmalı yakışmıyo çünki ıspartaya ama ıspartada askerlik çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 vaniLLe said: ahaha sen de yapamadin kiro hadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 askerlik senden mi soruluo olm nerden gelio bu bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çocukken ben, askeriyenin önüne bırakmışlar. orda büyüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kayseri çıksa ii lan bu arada sevinirim, AMA BEN BU DÖNEM GİTMİOM Kİ HEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kayseri nereye iyi lan komandmu olucan başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahah,inşallah kimse ıspartaya düşmez, %98 doğuya gönderiyo,diğerleri ise refize olarak gidiyolar,onlarda kaydırma birlikler yüzünden 3-5 ay sonra doğunun yolunu tutuyorlar. Beklerim Hakkari/Yüksekova... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mortis said: kayseri çıksa ii lan bu arada sevinirim, AMA BEN BU DÖNEM GİTMİOM Kİ HEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEH! duygularımla oynadım lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 0ne, teach me the best of the your english please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 emesene gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar