xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dostlar bu durum düşündüğünüzün tam aksine bir durumu. benim kendi e-mail adresim hotmail tarafından donduruldu. windows live mail kullanıyordum, Allah'tan o e-mail'deki tüm kişiler WLM'de duruyormuş. Kişiler yerinde. Oradan ben hepsini kopyaladım fakat hepsini tek tek Windows Live Mail Kişi Dosyası olarak aldı. Her neyse hepsini ben bir klasöre koydum. Yeni e-posta'ya bunları nasıl geçirebilirim ? Veri al bölümünden yapmaya kalktığım da olmuyor. Başka ne yolla yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 böhühü cevap yok.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 tek tek elle yazabilirsin. senin için değişik bir tecrübe, güzel bir uğraş olur. maket uçak yapmak gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çekilir dert değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bana yolla ben ekliyim. çok boşum bu aralar 5 liraya eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Wuhu! Facebook'tan alınıyormuş. :) Güzel! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar