n0x Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mp3 Çalar almayı düşünüyorum. Biraz inceledim muzio ucuz ama begenmedim. Creative Muvo Slim var çok hoşuma gitti ama gelmedi galiba daha türkiyeye . Tavsiyelerinizi bekliyorum. Not: Bu arada fiyat aralıgı 100-200 dolar arasıdır. [Bu mesaj n0x tarafından 11 Temmuz 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 i river ın modelleri var mp3 çalabilen discman ondan kap bence bir tane[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Iriver igp-100 al kesinlikle, ses kalitesi inanilmaz, ayrica firmware upgradable, 1.5gb hard drive, ben cok memnunum. Iyi arastirirsan 200$'a bulabilirsin. http://www.iriveramerica.com/products/iGP-100.aspx[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 apple iPod derim (discman tarzı aramıyosan=)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben americadan getirttim.20gb harddisk olarakta kullanılabiliyor.yanlız büyük sayılır. markası neuros.adresi: www.neurosaudio.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 fiyatıda 200$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ses kalitesi nasil barbu?[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 digital ses kalitesine sahip. yani senin bağladıgın hoparlöre göre değişiyor. yanlız almayı düşünüyosan sana söylediğim gibi büyük ve ağır(gülle gibi de değil:). gerçi onun özelliklerine sahip başka mp3 playerda yok ama ona artık sen karar vereceksin. ağırlığıda şundan kaynaklanıyo içinde harddisk benzeri bişi var. büyüklüğü de bir harddiskten biraz daha büyük kalınlıkta aynı şekilde. eğer ufaklık o kadar önemli değilse özellikleri ve fiyatı gerçekten iyi. ses kalitesinden endişelenme dediğim gibi digital. ha belirtmekte fayda var america dışına dağıtım yapılmıyor. yapılan yerlerdede(amazon.com gibi) fiyatı 400$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: barbu, 13 Temmuz 2004 09:16 tarihinde demiş ki: digital ses kalitesine sahip. yani senin bağladıgın hoparlöre göre değişiyor. böyle bişi yok. hepsinin ses kalitesi, maksimum empedansı, distortion eğrisi var. dijital ses kalitesi diye bişi yok yani :)[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ben yazılanların yalancısıyım ve çoğu yerde de böyle bir şey gördüm. ama tabi ki uzman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bu arada siteye bir daha gireyim dedim. 249.99$ a çıkarmıslar fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar