Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kaç saat oldu öğretemedinizmi arkadaşa gay lığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 deniyolar izliyoz eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Liv Tyler'ı beğenmemeye çalışsın. Beğenmezse gay işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 baya yaratici seyler cikti ama, hatta itiraflar bile var ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bence artık yeni bişeyler bulmalıyız Berk'le. Böyle yürümicek hep gay muhabbeti değişiklik lazım artık eski ilgiyi çekmiyoruz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ayrılıp barışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kafanda bardak kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Olabilir ama çok sağlam public kavga edip ayrılmalıyız, böyle balar falan havada uçuşmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o bir arkadaşın ! senin gibi bole her seye gereksiz sinirlenıyorsa onu duduklucek erkek bile cıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 en yakın arkadasiyla cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oğlum arkadaşınla sevişme, ayrılın bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gaylik amma prim yapmış patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Berk'in yakın arkadaşı mı var? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yakın arkadas ortala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 baykuşu vardı bi ara onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Aaa harbi lan asdasd :D 2. defa erçek hayatta görüştüğümüzde cep telefonundan resmini götermişti. Nooldu o baykuş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bilmem ki verdik demişti galiba bi topicte. Büyüyünce azman bişey olmuştur zaten kafesle birlikte uçuyodur odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Berk ben hastayım çok ziyaretime gel =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 patide gay kiz akımını bitirdik siz mi ciktiniz basimiza edepli olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yo ya bildiğin hastayım arkadaş lazım sıkıldım tek başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 doğuştan denmiş ama birileri freddie mercury'yi unutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bana sen kotaramıyorsun gibi geliyor bu troll işini Havlu. Mulgear ve tersten ledzeppelin'e bile topik kaptırıyorsun, bu iş böyle olmaz. Ki tersten ledzeppelin görmüş olabileceğin gibi trollüyor olduğunu söylemene rağmen ısrarla trollenen bir vatandaş. Valla ben daha ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ya kermit ile kitana birbirine girmedigi dakikadan sonra saldim zaten. bi ara alan yoneticisine falan camur attim ondan da ses cikmadi bastim trollfacei biraktim topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ha bu arada 2 fake havlu acilmis, bir de benzeri baslik falan, bunlar da iyi ya kazanc var gene ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Griswold said: Bana sen kotaramıyorsun gibi geliyor bu troll işini Havlu. Mulgear ve tersten ledzeppelin'e bile topik kaptırıyorsun, bu iş böyle olmaz. Ki tersten ledzeppelin görmüş olabileceğin gibi trollüyor olduğunu söylemene rağmen ısrarla trollenen bir vatandaş. Valla ben daha ne diyeyim. Aaa aşkolsun =( farkındaım ben öyle olduğunun bi kere huh! Ayrıca bu Berk'le ilk kaptığımız topik diil ki =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar