Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bir arkadasim gay olmayi dusunuyor ciddi ciddi. eksileri ve artilari ile kisaca "gercekten" gay olan biri ozetleyebilir mi? lutfen trollemeyin
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Amcamin oglu ibne. Ses etmiyorum kendi tercihidir diye ama yavsiyor it. Cok pis dayak yiyecek bi gun. Diger yandan -sanirim- eski patronum gay. Bir cok arkadasi da oyle. En ufak bi yanlislarini gormus degilim. Pek efendi kisiler. Diyecegim o ki gay olmakta sorun yoka ama ibnelige kayinca durum fena.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gay olmayı düşünmek ne demek ya ahahah
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 trollemeyin demişsin ama çok zor be abi :( tam troll konusu. ''gerçekten'' gay olan birisi patide çıkıpta ben gayim böyle böyle der mi bilmiyorum.
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ibnelikle gaylik arasinda o cizgi nedir peki?
parvus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?18,4399979
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Cons said: ibnelikte kakanı kaçırıyorsun. ahsdgasfja
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 koruyorsunuz iyi hos da LUTFEN TROLL OLMASIN YA. ayip vallahi ayip. ciddi ciddi bi mesele konusuyoruz surada.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: bir arkadasim gay olmayi dusunuyor ciddi ciddi. eksileri ve artilari ile kisaca "gercekten" gay olan biri ozetleyebilir mi? lutfen trollemeyin bana yolla.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 "olmayı düşünüyor" ne demek cidden ya.test sürüşü mü yapim diyor anlamadım.hayır memnun kalmazsa napacak
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 offf. hey allahim ne hanzo adamlar var, 4chan cap yapmasaniza bilader, oldshit bi de binlerce defa gorduk yani komik degil artik. gercekten komik degil.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: offf. hey allahim ne hanzo adamlar var, 4chan cap yapmasaniza bilader, oldshit bi de binlerce defa gorduk yani komik degil artik. gercekten komik degil. tamam ciddi ciddi hiç kadınla beraber olmuş mu bu arkadaş
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 normalden 2 kat fazla bayan arkadaşın oluyor.ama tabi o yola baş koyduktan sora karı kızın anlamı yok :) gayler adam diil
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 eksileri artıları nedir onu anlamadım ya olursun ya olmazsın bir arkadaşına dedim tabi
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 evet, bikac defa hatta. ama genelde hep terk edilen taraf olmus. bi de baglanma sorunu var kendisinin ama issiz adam seklinde degil, tam tersine sumuk gibi yapisiyor kizlara. kurtulamiyor etkisinden falan evlilik dusunmeye basliyor. oyle yani. gelip de ben gay olucam abi sanirim dedi, ne diyecegimizi bilemedik.
HavIu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi şimdi gey olursa toplumdan tepki görür bikere. hem kadınlarla ne alıp veremediği varmış? zevk mi alamıyormuş? bence önce kızarkadaşlarıyla anal sex yapsın, kızarkadaşına takma penis alsın bide o şekilde sevişsin. en azından pasif mi olmak istiyor aktif mi ona göre gaylik hakkında bilgi verelim
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 fake havlu haklı.önce dildo ile kendi denemeli.direk kanlı canlı olan ile başlarsa işe sora geri dönüşü yok yiğen
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yaw bi insan ya gay dir ya deildir ciddi ciddi + - tartışması mı yapcaksınız nası bi saçmalık adam gayse sen sabaha kadar konuşsan değişir mi.
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aktif olmak istiyodur herhalde o kadarini bilmiyorum. ama temel sorun toplum baskisi sanirim iste
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hem gaysindir veya degilsindir nedir ya? gaylik tercih meselesi beyler, dogustan gay dogmuyosun
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 şimdi çift yönlü ilişkilere açıkmı olacak.yoksa karı kıyafetleri giyip kaşlarını incecik yapıp totoş gibimimi konuscak ?
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: evet, bikac defa hatta. ama genelde hep terk edilen taraf olmus. bi de baglanma sorunu var kendisinin ama issiz adam seklinde degil, tam tersine sumuk gibi yapisiyor kizlara. kurtulamiyor etkisinden falan evlilik dusunmeye basliyor. oyle yani. gelip de ben gay olucam abi sanirim dedi, ne diyecegimizi bilemedik. Sorun cinsellik değil yani. Kızlara sümük gibi yapışıyor diyorsun. O zaman gay olacağına kendini düzeltsin. Ya da ne biliyim psikoloğa falan gitsin. Erkeklerle beraber oluncada sümük gibi yapışıp terkedilirse ne olacak?
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: bir arkadasim gay olmayi dusunuyor Ahahahaha bu arkadas olayına çok gülüyorum ben.
Öne çıkan mesajlar