Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kapı.

Bella

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiç ümidim yok ama sorayım belki bilen vardır.
oda kapıları için kısa sürede monte eden bir yer var mı?
amerikan kapısı olsa iyi olur.
istanbul-anadolu yakası tercihim.
Mesaj tarihi:
bana da acil 4 tane amerikan kapı lazım. ist-avrupa. ciddiyim..
kaç paradır. daha dorusu ben sordum 180 dediler. biri 120dedi işçilik hariç. çok bu fiyat yav.. 4 kapı lazım işçilik dahil uygun bişe arıorum.
Mesaj tarihi:
180 neresi ve modelleri ne?
link verebilir misin?

bi de amerikan kapıların bazıları çin işi ucuz oluyor.boyaları falan dökülüyor ucuz diye dandik bişi alma 2 aya boyası dökülmesin dikkat et.
Mesaj tarihi:
en mantiklisi yerel bir marangoza amerkan kapi yaptirmak.

amerkan kapinin en ucuzu,hazir kasa icine, 2 tarafi 0.5 lik kalin mukavva arasi karton petek uzeri boya. ama cok hafif oluyo bu kapilar. ve fakat bir o kadar da ucuz olur.
Mesaj tarihi:
ya çok farketmez aslında şuanki kapım amerikan kapı ama kırıldı=)
kaleyi falan aradım 10 gün içinde monte ediyolarmış işte ölçü falan alıcaklar da bana hazır kapı lazım biran önce.
Mesaj tarihi:
amerikan kapı dediğimiz şey zaten çoğu marangozda hazır bulunan standartlar içerisinde bulunur hani üstüne istenilen boyanın atılması için boyasızları vardır en fazla

hatta bauhausda görmüştük hazır kapı oraya gidip bir sor istersen (anadolu yakası için diyorum) işçilik içinde komik bir para istiyorlar (ama istanbul dışına servis vermiyorlarmış :P)

amerikan kapı zaten süper kalitlei değildir hani akordion kapı koysan daha çok iş görür
  • Yeni Oluştur...