Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hiç ümidim yok ama sorayım belki bilen vardır. oda kapıları için kısa sürede monte eden bir yer var mı? amerikan kapısı olsa iyi olur. istanbul-anadolu yakası tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bana da acil 4 tane amerikan kapı lazım. ist-avrupa. ciddiyim.. kaç paradır. daha dorusu ben sordum 180 dediler. biri 120dedi işçilik hariç. çok bu fiyat yav.. 4 kapı lazım işçilik dahil uygun bişe arıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kaleye bakıyorum ben 280 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 180 neresi ve modelleri ne? link verebilir misin? bi de amerikan kapıların bazıları çin işi ucuz oluyor.boyaları falan dökülüyor ucuz diye dandik bişi alma 2 aya boyası dökülmesin dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dor-tek? tek kapi icin yapmazlar gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 en mantiklisi yerel bir marangoza amerkan kapi yaptirmak. amerkan kapinin en ucuzu,hazir kasa icine, 2 tarafi 0.5 lik kalin mukavva arasi karton petek uzeri boya. ama cok hafif oluyo bu kapilar. ve fakat bir o kadar da ucuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 amerikan kapının en kalitelisi bile çok dandik haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Ev içi kapıda kullanılabilirde dış kapı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Dış kapı zaten olmaz da, ev içinde de çocuk varsa yaramaz anasını ağlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ya çok farketmez aslında şuanki kapım amerikan kapı ama kırıldı=) kaleyi falan aradım 10 gün içinde monte ediyolarmış işte ölçü falan alıcaklar da bana hazır kapı lazım biran önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 amerikan kapı dediğimiz şey zaten çoğu marangozda hazır bulunan standartlar içerisinde bulunur hani üstüne istenilen boyanın atılması için boyasızları vardır en fazla hatta bauhausda görmüştük hazır kapı oraya gidip bir sor istersen (anadolu yakası için diyorum) işçilik içinde komik bir para istiyorlar (ama istanbul dışına servis vermiyorlarmış :P) amerikan kapı zaten süper kalitlei değildir hani akordion kapı koysan daha çok iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hatta kapıyı al ben takarım malzeme+50 tl işçilik alırım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 amerikan ucuz olduu için zaten istiyorum. camsız kapı lazım bana :D camsız eheh.. o yüzden en güzeli amerikan. düz temiz oh mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bi ustayla konuştum akşam gelip ölçü alıcak,eğer memnun kalırsak söylerim sana da,yani yukardaki ihtiyacı olan arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar