Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aha bunları http://img130.imageshack.us/img130/675/ekranalntsz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hjsplit olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 photoshop diyo, acmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 denedim olmuyor windows com_lpret dosyası olarak adlandırıyor aha buradan bakınız http://img130.imageshack.us/img130/724/ekranalnts2o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 @aquila o dosyalar değil, warez diye başlayan dosyaları açmam gerekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu dosyaların oldugu dizinde bi tane rar dosyasi falan kesin vardir. part dosyalari rar'in gecici uzantisi oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 herangi birinden acabilirdi oyle olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 birlikte ac yapip denerse herhangi birini acilir zaten ama error verir. birinci parttan baslayip cikartmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yardımcı bir rar dosyası yok, göründüğü gibi sadece onları indirdim. indirdiğim yerden de baktım oradada nasıl açılacağını hiçkimse yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ya bi denesene birinci parti rar ile acmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 öyle denedim şimdi oldu, eyv valla sağolasın. süper sevindim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hey allam, yeto herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sen sus. gözlerin konuşsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 warez crack indirmeyin boyle seyler cok ayip bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 warez dosya değil, tutorialler var içinde büsürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Gerzek windows, dosya adi icinde .com gectigi icin .com'u ve sonrasini oldugu gibi uzanti farzediyor. Dolayisiyla da sacmaliyor. Ana dosya ustunden islem yapman gerekiyor. Hic olmadi winrar'i ac, sonra winrar'in file explorer'indan gidip dosyaya cift tikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 windows hatasi degil sanirim o, hatali program eslestirilmis. en azindan ben coklu uzanti kullaninca hep en sondaki uzantiyi aliyor. hedehodo.v1.doc filan cok kullanirim da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yok yok bildigin vindoz bug'i. Gecen gun vindoz makinalardan birinde daha geldi basima. Bu arada arada noktalar varken dedigin gibi yapiyor ama .com'dan sonra harf haricinde sadece _ var. O yuzden sacmaliyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bilinen uzantlari gosterme olayini kapayin sizde abi niye aciyosunuz ki yeto musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Lan yaziyor iste uzanti orda kabak gibi. .comaeadaasassda gibi bisey goruyor uzantiyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bence windows hatalı. teessüflerimi ilettim steve abiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar