calimero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 said: "Benim en büyük umudum, bu 8mm video kameralar filan çıktıktan sonra, normalde film çekemeyecek insanların aniden film çekmeye başlaması. Bir gün, Ohio'daki küçük şişman bir kız yeni bir Mozart olacak ve babasının küçük kamerasıyla güzel bir film yapacak. Filmlerin bütün bu profesyonelliği tamamen ortadan kalktıktan sonra, sinema bir sanat biçimine dönüşecek. Benim görüşüm bu şekilde." Aşağıda, bu röportajdan sadece bir sene sonra (yani 1992'de) doğan ve şimdi 17 yaşında (yazıyla ONYEDİ) olmasına karşın iki adet uzun metrajlı film çekmiş Emily Hagins'i görüyorsunuz. Ohio'lu değil (Austin, Texas'tan), şişman da sayılmaz, ama iki adet UZUN METRAJ film çekmiş durumda. Bir siteden alıntıladım ve hani oo coppola demiş diye söylemiyorum ya da video nun başlığı alakasız falan ama, kral adam bu coppola, helal team başlığı biraz bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 coppola ya helal imi belirtip cekileyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 said: Coppola was right. I've been looking through youtube profiles, there are a lot of fat girls from Ohio. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 adam geçenlerde istanbul'a geldiğinde haberim olamadı,gidip elini öpemedim ya o koydu bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar