Noise Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Yeni bi priz aldım böle açmalı kapamalı bişey gece modem fln da hiçbişey açık kalmasın diye . Şunu farkettim pc yi kapattıktan sonra (tamamen herşeyin durmasını bekliyorum kasa içinde bu farkettiğim şey için) . Herşey durduğunda prizide üstünden kapatıyorum ve pc den böle vıjjj gibi ince bi ses çıkıyo . Prizi kapatmadığım zaman yok bu ses . Pc kapalıyken bi yerden elektrik mi çekiyo ki . Ve bir de ayrietten pc yi açmadan önce prizi açtığımda klavyenin ışığı yanıp sönüyo 1 kere (pc yi açmıyorum o arada). Anlamadım gitti bi türlü ne oluyo pc ye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hard disk ten olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ya sen pcyi kapasan bile anakarta sürekli elektrik gitmiyomu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 E hadi ona ok diyelim . prizi açtığımda niye klavyenin ışığı yanıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Fişi çekince mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 klavye de anakarta bağlı ya ondandır dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Seni donanım forum paklar üstad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 fişi çektiğimde ses çıkıyo sanki bişey hala çalışıyomuşta fişi çekince çalışmayı bırakmış gibi . geri taktığım da da pc yi çalıştırmamama rağmen klavyenin ışığı yanıyo ( hani pc yi başlatınca bi yanar söner ya öyle ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ooyoy darkhardware in alımı yokmuş . donanım habere de üye olupta msj onaylanması ıvır zıvır bekleyemem . neyse artık fişi kapatmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Noise said: Pc kapalıyken bi yerden elektrik mi çekiyo ki . SpiderS_DangeR said: ya sen pcyi kapasan bile anakarta sürekli elektrik gitmiyomu zaten Bilgisayarı kapatsanda anakarta elektrik gider evet. Zaten bilgisayarı açmanı sağlayan tuş devreyi fiziksel olarak açıp kapayan on/off switch tarzı bir switch değil, sinyal yollayan bir tuş. Anakartta elektrik olmasa bilgisayarı açamazsın bile. Ayrıca bazı anakartlar bilgisayarı klavye ya da mouse ile açabilesin diye usb ve ps2 portlarına elektrik vermeyi kesmezler. Işıklı mouse ve klavyesi olan bir çok kişi "bilgisayarı kapattığın halde yanan mouse ışığı" sendromuna yakalanmıştır. :) Bios'ta "power on from mouse/keyboard" seçenekleri varsa onları kapatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bende de bvar o. sonunda farkettim. philips monitörün hoparlörlerinden elektrik çekilio onun sesiymiş uahduahnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Normal bir durum. Muhtemelen monitörden geliyordur. Monitör değilse de güç kaynağından... Kondansatördeki elektirik boşalırken duyarsın o sesi. Bazı bazı bilgisayar çalışır durumda iken çok tiz bir tonda sürekli cızırtı yaptığı da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 power supply ın on/off tuşu varsa arkada ordan da kapatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ya o power supplyın tuşunu hep istemiştim ama bi türlü öyle bi power supplyım olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar