Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 beginner seviyede,hatta 0 diyelim(ufak bir gozaşinalıgım var) :),fazla abartı olmamak kaydıyla soyle sade,anlasılır bir ingilizce ile temel konulardan baslayan bir kitap ariyorum.Opsiyonel olarak anlattıgı konularla ilgili örneklernin oldugu cd si vs olursada süper olur Direk amazon.co.uk yada ebay.co.uk den link verebilirsiniz. Fiyatıda öğrenci işi olcak tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 deitel deitel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hmm iyi güzelde bu deitel in c++ ile ilgili zilyon tane kitabı var 15 pounddan basliyo 60-70 e kadar gidiyor.Soyle amazondan linkli bir tavsiye lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Programming: Principles and Practice Using C++ Bjarne Stroustrup C++ 'a iyi bir giris icin guzel bir kitap, siddetle tavsiye ederim. Tabiki bu tavsiyenin arkasinda tamamen C++ hatta daha dogrusu herhangi bir high level programlama diline yabanci oldugunu varsiyorum. Yok belli bir birikimin var ise bu konularda, hafif kacacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 deitel'in her kitabı güzel, java'yı da deitelin how to java diye bi kitabı var ondan öğrenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 javayla uğraşana kadar datayla uğraşsan ah ah şimdiye neler olcaktı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sunlardan hangisi uygundue benim icin hepsi deitelin: 1 2 3 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hacı amma düşündün al bi kitap iş sende biter kitapta değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar