Frantic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ya fortmatlanması gereken bi bilgisayar var.Xp sidisini takınca okumuyor boot etmesi gerekn yerde fakat bilgisayarımdan girince görüyor.Problem nerde, nasıl halledebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Boot etmesi gereken yer derken, bilgisayar başlarken cd'yi mi görmüyor? F8'e basıp boot ekranına giremiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 pekaziz said: Boot etmesi gereken yer derken, bilgisayar başlarken cd'yi mi görmüyor? F8'e basıp boot ekranına giremiyor musun? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hmm çok garip ya, bios'ta sorun var gibi sanki. En temel ekranlardan çünkü o, girmesi lazım. Bios güncellemesi yap diyeceğim de daha iyi bilen birisi varsa onun cevabını bekle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
commendatore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 söylenen bilgisayar bana ait =) şimdi biosa giriyorum ordan bootu seçiyorum sonra f10 yapıp kaydedip çıkıyorum sonra işte orda cdyi görmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi biosta 1. sürücü diye cd'yi ayarladıysan birşeye basmanıza gerek yok zaten, direk cd'den çalıştırır, sadece bir tuşa bas filan der. Benim bahsettiğim ram sayımı sonrası devamlı f8 tuşuna basmak ve açılan ekranda cd'yi seçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
commendatore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abi saten o bios ayarlarını yaptıktan çıknca bişeye basmadğımda normal açıyo pcyi cdyi çalıştırmıyo nedense:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 İkinci dediğimi denesene o zaman? Açılırken bilgisayar f8'e abs devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
commendatore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 denedim f8 e basınca orda mavi bi ekran çıkıyo seleck boot device yazıyo ama orda cd rom yok !! sorun orda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Peki bios'ta cd sürücü görünüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
commendatore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 eet görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bilmiyorum o zaman ya, aklıma başka bir şey gelmedi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
commendatore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 deiştiricem abi pcyi anasını satiim yaaa :/ :/ saol yardım için!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kullandığın cd ile daha önceden kurulum yaptın di mi? belki cd boot edilebilir şekilde değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 1 - cd bootable degildir 2 - cd arızalıdır 3 - biosdan cd den boot ayarı kapalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar