kaisersoze Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ya oyunda yeni sayılırız . level 15 olduk ama kesebildiklerimiz hafif geliyo, kesemediklerimizide hiç bi türlü kesemiyoruz . 4 tane gold apple yeme hakkım var ama ona gelemeden adamlar bir vuruşta indiriyo . Yardım edin plss. oyunu sevdik fakat tıkandık. Kullanmadığınız itemleri gönderirseniz çok sevinirim vallahi. kullanıcı adım Kaisersoze. şimdiden tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 lvl 15 sen bi kere ormanda ve goblğnmoundda takıl,bide şöle bi hata yapılaır o adventutrers guildden bi sürü ayrı ayrı mage-trader-fighter alma,5 levek başıan 1 fighter alıodum ben.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hımm.goblinlerede bi sürü para gidiyo . her seferinde thief hede hödösü ziyan ediyorum mecburen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hazir aklima gelmi$ken bende sorayim,sadece 1 tane use hakkim var,bunu kalici olarak 4-5 e nasil cikaracagiz?giantlarla sava$amiyorum sirf bu yuzden.[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Fighter skill varya berzerk ona göre artıyor use sayısı. Diğer guild skilleride arttırıyor olabilir tam emin değilim[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one know what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar