kaisersoze Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ya oyunda yeni sayılırız . level 15 olduk ama kesebildiklerimiz hafif geliyo, kesemediklerimizide hiç bi türlü kesemiyoruz . 4 tane gold apple yeme hakkım var ama ona gelemeden adamlar bir vuruşta indiriyo . Yardım edin plss. oyunu sevdik fakat tıkandık. Kullanmadığınız itemleri gönderirseniz çok sevinirim vallahi. kullanıcı adım Kaisersoze. şimdiden tşkler
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 lvl 15 sen bi kere ormanda ve goblğnmoundda takıl,bide şöle bi hata yapılaır o adventutrers guildden bi sürü ayrı ayrı mage-trader-fighter alma,5 levek başıan 1 fighter alıodum ben.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
kaisersoze Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hımm.goblinlerede bi sürü para gidiyo . her seferinde thief hede hödösü ziyan ediyorum mecburen .
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hazir aklima gelmi$ken bende sorayim,sadece 1 tane use hakkim var,bunu kalici olarak 4-5 e nasil cikaracagiz?giantlarla sava$amiyorum sirf bu yuzden.[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Fighter skill varya berzerk ona göre artıyor use sayısı. Diğer guild skilleride arttırıyor olabilir tam emin değilim[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one know what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Öne çıkan mesajlar