ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Rumelihisarüstü'nden buraya gitmek istiyorum. Sabah 9.30'da orada olmam lazım. Benim gidebileceğim en merkezi istikametler Kabataş ya da Taksim. Hangisinden gideyim, hangi araçlara bineyim nasıl gideyim hiçbir fikrim yok. Yardım lazım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Toplu vasıta herhalde di mi Taksimden yeşilyurt otobüslerine binersen hemen Polatın çok yakınında bir otobüs durağı olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 taksim-yesilkoy dolmuslarinin gecio olmasi lazim ordan. ama tam emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Metrobüse bin git yenibosnada civarınbda inip taksi ile devam et. Taksi herhalde 7-10 lira falan tutar. Ama genede bilen biri daha detaylı anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 taksim - yeşilköy arası dolmuş var mı? şimdi 72t diye bir hat buldum taksim - yeşilköy, feneryolu durağından geçiyormuş sanırım otel ile arasında 200 metre mesafe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ZaugnaKhaldun said: taksim - yeşilköy arası dolmuş var mı? şimdi 72t diye bir hat buldum taksim - yeşilköy, feneryolu durağından geçiyormuş sanırım otel ile arasında 200 metre mesafe var. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 çiçekçilerin ordan sarı dolmuş var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Zaugnacığım Polatın hemen orada durak var. Taksim'den 72T ye bin, hemen hemen önünde iniyorsun. Kime sorsan gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Absolut said: Metrobüse bin git yenibosnada civarınbda inip taksi ile devam et. Taksi herhalde 7-10 lira falan tutar. Ama genede bilen biri daha detaylı anlatsın. 15 den asagi tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Dolmusa bin taksim y.koy son durakta in karsisinda taksiler var bin abi polat otele gitcez de 5-6 dk da onunde olursun 5 tl.fln tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aynen taksim - yesilkoy dolmuslarina binsen biile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Otobüs işini unut bir kere . Sahilden giden o otobüsler çok seyrek .. En mantıklı 2 yolu yazıyorum 1. Taksim'den Yeşilköy dolmuşuna biniyorsun , otele yürüme mesafesiyle 4-5 dk lık yakınlıktan geçiyor 2.Kabataş'tan sonra tramvay ile 5 dk da Sirkeci garına geçiyorsun.Trenle 30-35 dk da Yeşilyurt durağında iniyorsun , tam karşındaki sokağın sonuna kadar gidiyorsun(sahile inmiş oldun zaten) sağına bakınca oteli görüceksin. Bu da yürüyerek toplam 5 dk yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Çok seyrek falan değil. Ataköy 5. Kısım'dayım, 72T kapımın önünden gün içinde 15 dakikada bir geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Adam saat 9.00 da orada olmam lazim demis daha neyi yaziyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Hangi gün olduğunu söylemiş mi ? Başka kimse bilmesin mi , adam için geçtiyse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahahahaha taksime gittim, oradan otobüs saatini tutturamadığım için dolmuşa bindim, bi 10 dakka yürüdüm sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar