b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 flashı baya unutmuşuz ya :) şu an acil bişi yapmam gerekio. 1- yapacağım animasyonun başlaması için başlangıca buton koymam lazım butona basınca başlıycak. ayrıca bi de animasyon içinde de bi buton olcak ona basınca da durucak başa atacak nası yaparım? 2-bi tane resim öyle hebele hübele daire şeklinde döncek ve küçükten başlıyıp büyüğe gitçek. çok acil. şimdiden teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 button_instant_name.addEventListener(MouseEvent.CLICK,onClick); button_instant_name.addEventListener(MouseEvent.CLICK,onStopClick); function onStopClick(event:MouseEvent):void { animasyon_instant_name.gotoAndStop(1); } function onClick(event:MouseEvent):void { animasyon_instant_name.play(); } küçükten başlayıp büyüğe gidicek derken boyutu büyüyecek heralde resmin //ismine resim dedim döncek şeyin resim.scaleX = resim.scaleY = 0; var rotation:Number = 0; resim.addEventListener(Event.ENTER_FRAME,onEnter); function onEnter(event:Event):void { //rotateX , rotateY, rotateZ hangi eksende döndürüceksen artık ve de ne kadar döndürüceksen resim.rotateX += 5; resim.scaleX += 0.1; resim.scaleY += 0.1; rotation += 5; if(resim.scaleX & resim.scaleY == 1) { resim.scaleX = 1; resim.scaleY = 1; resim.rotateX = 360 - rotation; } } bi dene bakiim aga bende uzun zamandır bakmıyorum . actionscript 3 olarak yazdım bu arada . rakamlar pek düzenli değil düzenlersin scale ve rotate orantısını fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ya ben buna cevap yazmistim gitmemis bi daha yaziyim As3 yerine 1 yada 2 ile yazsan ne kadar kolay olurmus birinci frame e sag tik action stop(); sonra bi butona aksiyon koy on(release); { gotoAndPlay(2) } (su tirnak noktali virgulun yerinden emin degilim aylar var elimi suremedim flasha onu halledersin Geri donmeyi de ayni sekilde yaparsin bi butona aksiyon koy on(release) { gotoAndPlay(1) } noktali virgulsuz de dogru olabilir bak ben de emin olamadim eheh neyse iste bu sekilde halledersin 2.si uzun telefondan okumaya kasamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şu ac3 e bi kafam basmadı gitti yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar