Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acer laptop'umu yenileme isteği

roket adam

Öne çıkan mesajlar

2008 ocakta aldığım acer 5920g laptopumdan (T7500,2GB RAM, 8600GS) performans olarak çok memnun olmama rağmen boyutu ve ağırlığının artık belimi bükmesinden dolayı değiştirmeyi planlıyorum.

bu yenileme için araştırmalar yaparken artık üst düzey bir makina alayım, kasası falan sağlam ve ufak olsun, pili çok gitsin, bayaa bi kullanayım dedim ve apple ile vaio'yu seçtim tabii ki. (hayır alienware düşünmüyorum)

son çıkan mid'09 13 inçlik unibody apple macbook pro'da karar kıldım, kendisi şu anda vatan bilgisayarda 2490 liraya satılmakta. acer'i de satıp onu almayı planlıyordum ki...

kendisinin üzerindeki 9400GS ekran kartı, şu anda kullandığım acer'dan daha yavaş. diğer bir deyişle 2500 lira sayıp alacağım GÖZBEBEYİMS yeni macbook'um, eski manda kasa acer'imden daha YAVAŞ olacak.

bütçeyi daha da artıramam, zaten artırsam da 13 inçlik macbook prolarda yalnızca 9400M GS kullanılmış. her halükarda o geliyor.

ADALETİN BU MU DÜNYA!
late '09 macbooklar gelene kadar, hatta early '10 macbooklar gelene kadar para biriktireyim bari.

diğer yandan beni bu mantıksız alışverişe ikna edecek biri çıkar diye de şu topiği açtım.

yeni alacağım laptop en az eskisi kadar performanslı olsun. pili uzun gitsin, daha hafif olsun, ekranı çok daha mükemmel olsun (Acer'ın ekranından memnunum. ama daha iyisini arıyorum)

evet. okthxbb.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun oynanacak değil de, en azından idare edecek kadar bi ekran kartı lazım yani. mesela 8600gs de çok mükemmel bi kart değil ama cod4, cod4mw2 ve crysis falan normal ayarlarda oynatabiliyor. en azından multiplayer oyun partilerine laptopu alıp götürebileyim. battlefield ı bile zor açan kartlarla kenarda oturur ağlarım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla performansa bakarsak 1400 liraya gerçekten çok iyi performans veren acer'lar var ki 2 senedir kullanıyorum, hala bir yamuğunu görmedim acer'ların. Ama olay sadece performans değil artık. Şöyle bir alet alayım, en az 3 sene kullanayım, pili harbiden gitsin, mobilite ile performansı birleştirsin, kasası sağlam olsun, tasarımı da güzel olsun istiyorum. Elmayı seviyorum ayrıca. Mac alayım diyorum bu sefer. Ama yok yani.

XPS çok hoş bir makineye benziyor, keza Vaio SR de öyle. Bir araştırayım bakalım bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...