Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

download programı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Internet Download Manager senin istediğin olayı gayet güzel yapıyor. 3 senedir falan kullanıyorum idmyi gayet memnunum.Linkleri seçip sağ tıklayıveriyosun download with idm falan filan atıyor listeye download limitleyicisi falan acaip iyi.
Mesaj tarihi:
ayrıca paralı dosya sunucuları için, freerapid.

http://wordrider.net/freerapid/

youtube falan da indiriyo da, neredeyse tüm paralı dosya sunucularının linkini yapıştırıyosun, bu arkadaş bekleme süresini kendi bekleyip bi sonrakine geçiyor. bi çakallık yok yani ortada.
Mesaj tarihi:
Ben de şöyle bir şey arıyorum. Örneğin bir siteden dl yapıcam, dosyayı 70n parçaya bölmüşler. flashget ile her dosyayı eklerken kullanıcı adı ve şifreyi (site şifre istiyo) baştan girmek zorunda kalıyorum. Bir kere gireyim, o sitedeki her dosya için aynı user-şifre ile loginolup indirsin. Hangi program bunu yapıyo?
Mesaj tarihi:
pekaziz yine önce davranmışsın!!!1!!
Neyse ben biraz daha detaylı yazayım o zaman, Flashgette menüdeki Tools>Default Download Properties'e tıklayın çıkan tabda "Login to server" tıkını doldurun ve alta username/password yazın, tamam dediğinizde kaydolur ve dosyalar her seferde sormadan rapidden direk iner. Ayrıca bu bölümden inen dosyaların kaç parçaya bölünerek indirileceğini de ayarlarsın.
  • Yeni Oluştur...