soulberry Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bi download programı istiyorum. ama şöyle olsun, ben linkleri yapıştırayım içine, sırayla yüklesin. aynı anda değil yani. biri bitince diğerine geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Flashget http://www.amazesoft.com/index_en.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Firefox'un downthemall! diye bir eklentisi var onu da bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 peki flashget indirdim de, sırayla yüklemesini nasıl sağlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Tools > Options > Connections > Maximum Simultaneous Jobs > 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Menüsünde ToolsOptionsconnection da ortada LIMIT tabı var, orada aynı anda yapılacak iş sayısı 3'tür, onu 1 yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 pekaziz yazmış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tamam, teşkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Firefox+BitComet ben memunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Internet Download Manager senin istediğin olayı gayet güzel yapıyor. 3 senedir falan kullanıyorum idmyi gayet memnunum.Linkleri seçip sağ tıklayıveriyosun download with idm falan filan atıyor listeye download limitleyicisi falan acaip iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 JDownloader FireFox plugin leri ile kullanildiginda cok fonksiyonel ve de verimli bir program, dene istersen. Ben sahsen rapidshare somuruyorum kendisi ile, maximum memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ayrıca paralı dosya sunucuları için, freerapid. http://wordrider.net/freerapid/ youtube falan da indiriyo da, neredeyse tüm paralı dosya sunucularının linkini yapıştırıyosun, bu arkadaş bekleme süresini kendi bekleyip bi sonrakine geçiyor. bi çakallık yok yani ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 us downloader da iyi, de kutulu vermişti bana, sadece eski bi sürümünün bitanesi rapid linklerinin süresini bekliyormuş mu ney galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ben de şöyle bir şey arıyorum. Örneğin bir siteden dl yapıcam, dosyayı 70n parçaya bölmüşler. flashget ile her dosyayı eklerken kullanıcı adı ve şifreyi (site şifre istiyo) baştan girmek zorunda kalıyorum. Bir kere gireyim, o sitedeki her dosya için aynı user-şifre ile loginolup indirsin. Hangi program bunu yapıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Eğer rapidshare şifresinden bahsediyorsan flashget'te en başta bir kere girmen yeterli şifreyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 raipshare kullanmıyorum. İndirdiğim dosyalar farklı dosyalar ama site aynı ve user-şifre de aynı. İlk download ekranı açıldığında log in checkboxı ile gilirlenden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 pekaziz yine önce davranmışsın!!!1!! Neyse ben biraz daha detaylı yazayım o zaman, Flashgette menüdeki Tools>Default Download Properties'e tıklayın çıkan tabda "Login to server" tıkını doldurun ve alta username/password yazın, tamam dediğinizde kaydolur ve dosyalar her seferde sormadan rapidden direk iner. Ayrıca bu bölümden inen dosyaların kaç parçaya bölünerek indirileceğini de ayarlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Dap (Download Accelerator Plus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 CRYPTLOAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 J-Downloader da guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 internet download manager ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar