Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl kafa sayısı kadar düşünce çeşidi varsa kalp sayısı kadar da sevgi çeşidi vardır...

Morgana

Öne çıkan mesajlar

Sevgiliniz sizi terk etiiğinde hep içimizde bir korku belirir acaba kimseyi bir daha onun kadar sevebilecek miyim diye... Oysa bilmezsiniz ki sevgi sizin yeteneğinizdir. Siz sevdiğiniz sürece karşınızdaki sizin için var olur... Sizin izin verdiğiniz kadar sizi kırabilir... Ve ancak siz izin verirseniz sizi mutlu edebilir. Açın kapılarınızı sonuna kadar, bırakın başka bir kalp ve yeni bir sevgi nefesiniz olsun yeniden...[signature][hline]W.M.
Sosyal ağlarda paylaş

ve siz nefes aldıkça daha çok sevin nefes verdikçe daha çok sevilin...

her yeni aşk yeni bi başlangıçtır ve bir başlangıcın öncesi olamayacağından aşık olduğun an ondan önce yaşadığın herşeyi unutursun, mutlu olan anıların sadece bir hayal gibi kalır yeni aşkında sorunlar yaşadıkça onları hatırlarsın ve sorunları aşmak için güç alırsın çünkü sende mutlu şeyler yaşayabilcek gücün olduğunu anlarsın o an...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Morgana, 12 Temmuz 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
Vicious Lol! Milyarlarca insan var ve sen sadece birini sevebiliyosan bence at kendini bi yerden çünkü onu bulabilme ihtimalin milyarda 1..

işte bu yüzden dünyada Mutsuz insanlar var...[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Morgana, 12 Temmuz 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
Sevgiliniz sizi terk etiiğinde hep içimizde bir korku belirir acaba kimseyi bir daha onun kadar sevebilecek miyim diye...

$uana kdr ciktigim,sevdigim kizlar arasinda sadece bu dediklerini ya$adim ki ayrildiktan 1 ay kdr da a$iktim kiza ama $uan kendimi soguttum (en azindan bana öyle geliyor) belki kizi gormedigim icin böle rahatca konu$abiliorumda kizi tekrar gorursem neler du$uncegimi tahmin etmek istemiyorum.gene ayni melankolik hayata dönerim herhalde...[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

beni en güzel günümde
sebepsiz bir keder alır
bütün ömrüm beynimde
acı bir tortusu kalır
anlayamam kederimi
bir ateş yakar tenimi
içim dar bulur yerini
gönlüm dağlarda dolanır

ne bir dost ne bir sevgili
dünyadan uzak bir deli
beni sarar melankoli

ah ulan ah[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Burası hurriyet gazatesinin ekindeki sonsayfadan iki öncesini andırır olmuş yazmaya başlasak iyi olucak ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...