GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Arkadaşlar ben MUL dosyalarınıda değişiklikler yapmak istiyorum ama yapamıyorum yapılacak dosyalarıda bilmiyorum örneğin yapacağım değişiklik bir gump'da üstünde serverın adının yazamasını istiyorum nasıl yapıacam "resipic 300" örnek bunda serverın adının yazmazsını istiyorum birde polar bear'ı binek yapmak istiyorum nasıl yapabilirim...[hline]www.soh.tr.gs
GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Arkadaşlar bir cevap yazmak bu kadar zor mu? Allah biliyor bunu nerdeyse çogu kişi biliyr ama nedense cevap vermek istemiyor neden ??? :?[hline]www.soh.tr.gs
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 abi demekki adamlar daha henüz girmemiş ehueh[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 abim çok komiksin neden CMYLMZ'ın yanında mı çalışıyorsun haa[hline]www.soh.tr.gs
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: GM_galadniel, 30 April 2003 20:14 tarihinde demiş ki: abim çok komiksin neden CMYLMZ'ın yanında mı çalışıyorsun haa[hline]www.soh.tr.gs Arkadaşımızı Yılın Lyriccisi seciyoruz :)[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 GM_galadniel bir soru için birden fazla thread açmana gerek yok........................................... http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31642[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ben niye sordugum sorunun cevaını alamıyomda başka sorunlarla karşılaşıyorum neden ?[hline]www.soh.tr.gs
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 İyide güzel kardeşim forumlarda neden arama yapmıyorsun??? :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Aradım yok sizin söylesenbiz olmuyor mu? LÜTFEN ARTIK yaaa[hline]www.soh.tr.gs
Öne çıkan mesajlar