Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev partisi tavsiyesi

synorin

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

yatak odası yetmez ama ağız teması gerçekleşmeden direk sekse geçmek zor, ağız temasının katalizör görevi görmediği durumlarda 2 saatte başlayacak seks 10 saatte başlar o yüzden,

hannibal lecter ağızlığı takarsan efektif olarak seks miktarını %0.2ye indirirsin.
ağız teması ne abi bu kadar mı antipatik tasvir edilir bişey ağız teması ne hayattan soğudum böyle baloncuklu tükürüklü ağızlar birbirine değiyor ağız teması!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben parti diorm siz seks diosunuz ne alakası var ya abi yapmayın allah rızası için

seks yasak fln deil lafın gelişi öyle çıktı diyorum. Seksten öte suistimal olmasın istiyoruz. Kızın da niyeti varsa ona kimsenin bişe dediği yok zaten. Ama kızlar burda bulundukları 30 günün 29unda zaten cinsel yönden rahatsız ya da suistimal edilmeye çalışılıyor. Bari ilk gün olmasın böyle birşey diye uğraşıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

aha ben de yapıcam

synorin said:

ben parti diorm siz seks diosunuz ne alakası var ya abi yapmayın allah rızası için

synorin said:

ben parti diorm siz seks diosunuz ne alakası var

synorin said:

ben parti diorm siz seks diosunuz

synorin said:

parti diorm seks diosunuz

synorin said:

parti

synorin said:

seks
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

ya anlaşılmayan nokta şu sanırım
siz parti deyince arkadaş grubunuzla drug-sex-alcohol mantığıyla gidiyosunuz. Ama buradaki amaç o deil. Daha çok böyle samimi bir ortamda hem tanışma hem kaynaşma tarzında. Alkol tabi ki olacak insanlar içip eğlenecek. Ama esas nokta içip yatakta tepinmek olmayacak.

onun adi kokteyl. Parti degil. Parti ya siyasi bir olusumdur, ya da gumbur gumbur seks ortamidir.

belirtmek istedim. (sdafsg)
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

seks yasak fln deil lafın gelişi öyle çıktı diyorum. Seksten öte suistimal olmasın istiyoruz. Kızın da niyeti varsa ona kimsenin bişe dediği yok zaten. Ama kızlar burda bulundukları 30 günün 29unda zaten cinsel yönden rahatsız ya da suistimal edilmeye çalışılıyor. Bari ilk gün olmasın böyle birşey diye uğraşıyoruz.

Ha ilk gün ürkütmeyelim sonra veririz ayarı zaten ayaaa. Okey şef tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada evet, troll degil amac ama parti kelimesini dunyadan secme karisik bir gruba sor (ozellikle erkekler cogunluklu bir ortamda, mesela bu forumlar gibi) ilk duyacagin kelime SEKS olacaktir. bunu da belirtmek istedim.

hani sen de guzel hanimkizlara PARTI PARTI diyip kokteyl yapma diye diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya geyik tassak bi kenara, sorun yasamazsin zaten. Ev genisse at bi kac bira, layt bira, diyet kola, zaten ortam resmi olur ilk gunden guzel guzel takilirsiniz. Muzik olarak ta her turden indir ver arkadan coskulu coskulu. Parti vermek cok zor degil, ertesi gunu temizlemek zor olacaktir ama, mutlaka plastik bardak, tabak ve catal vs. falan ver genclere.

hem cinayet orani da dusuk olur. Yanniz arada sut gibi isvecli japon varsa da yazmalisin amansizca. yazmazsan gozukme buralarda.
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

kavram karmaşası olmuyor mu? oluyor
fakat büyük bir problem olacağını düşünmüyorum bunun genel olarak

Ben de düşünmüyorum. Ben şimdi avrupa da bir parti'nin ortasına düşsem mesela ee ben müslümanım Türkiye'den geliyorum yapamam :D demem dalarım , ortama ayak uydururum. Bkz. şeytan bkz. vesvese ( ver ayarı veeer boş veeer )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...