synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ocakta ilki olmak üzere bundan sonra yaklaşık 3-4 ayda bir ev partisi düzenlemem gerekecek.Partiye genelde dünyanın dört bir tarafından yabancı öğrenciler katılacak.Fakat bu konuda çok az bilgiliyim.Müzik-yemek-içki-eğlence her konuda tavsiye bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 mangal tekno rakı vodka bira stripteaseci kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 mp3, rock müzik, sigara, içki, chp gençliği, krem şanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 genel katılım kız olacak partilerde erkek çok azınlık onu eklemeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ozaman sadece krem şanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ve konu patlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sağlık olsun şansımı denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kız varsa stripteaseciler daha iyi olur. Maksat ortam ısınsın. Sonra sabaha kadar tatatatatata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bide niye ocakta yapıyosunuz, mangalda daha iyi tadı çıkar dsaıfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 seks yasak cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 partinin amacı nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 dogaya karsi gelemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tamam konuyu açığa kavuşturmam gerek sanırım ülkemize staj yapmak için 1 aylığına gelen her yeni grup tıp öğrencisi için 'Welcome Party' düzenleniyor. Bu partileri artık benim düzenlemem gerekecek.İlk grup ocakta geliyor. Olay budur. Ve bu yüzden seks yasak...ilk günden biz başlarsak millet neler yapar.Kızlar bize emanet gibi bişe. Staj programının sağlıklı yürümesi açısından. edit:partiler 'house party' şeklinde çünkü daha samimi bir ortam olduğunu düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tıp öğrencisi ve seks alakasız şeyler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 razzRaziel said: ben o zaman Hayir dostum ben tek giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 18+ insanların seks yapmasını nasıl engelliceksin ben anlamadım ki :/ alkol gibi maddeleri yasaklamadığın sürece boku çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Dagilin tip ogrencileriymis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 seks nası yasak ya, oturun berabercek anatomi kitapları okuyun madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tıpta utanma yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ama bizde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yasak lafın gelişi staj programından sorumlu klüp olarak zaten sadece üyeler katılıyor. Ve bu çeşit yaklaşmıyoruz kızlara genel çizgi ve ahlak olarak. Program avrupa birliği programı bize ait bişey deil. Bizim görevimiz onlara ülkede yardımcı olmak daha çok. o konuda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evin nerde dostum açık adres ver ki ona göre bi plan hazırlayalım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 partinin hangi evde olacağı henüz kararlaştırılmadı kararlaştırılınca veririm :) yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 şimdi o partide sürekli anatomiyle ilgili espriler döner. hmm. yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar