nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sayfadan sayfaya atlarken ya da sayfanın asagısına giderken surekli 1sn lik ufak takılmalar yapıyor,pc de herhangi baska bir program da takılma yok sildim tekrar kurdum devam ediyor,ne yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 chrome kullan :D bendede aynı sorun var. bi sure sora 21431215 ram kullanımından dolayı oluo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 4 gb ram var hepsini nasıl kullansın bu arada os win7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 firefox kadar mal bi program yok silicem silemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 google chrome icin Windows Vista/XP SP2 için yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Abartma sinad. IE varken mallıkta başka rakip aranmaz. Firefoxun yavaşlama problemine pek bir çözüm yok. Sayfaları kaydederek kapatıp tekrar açacaksın. Yeniden yapabilri de yapmayabilir de. Chromeu bu sorun yüzünden ben de yükledim ama açıkçası görüntüsünü ve kullanımını pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 chrome çalışıyor gayet güzel win 7 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Eger spesifik bi nedenin yoksa (addon vs) chrome kullan mumkun oldukca. onun disinda bende de yapiyo onu cok fazla tab acik olunca ve bir kac tab flash heavy olunca.. flashli sayfalari kapa mesela oyle dene vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Flash bazlı tablar açık olunca yapıyor bende onu. Ama normalde sorun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 flash tabanlı sitelerde flash video vs ler yüklenirken oluyodur büyük ihtimalle. bi de kendini otomatik olarak her 5 sn de refreshleyen siteler var, o siteler yüzünden de takılma olabiliyo refresh etme sırasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bence opera kullan, su gibi akıyo sayfalar arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 chrome > opera > firefox > ie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ama gel gör ki kullanım oranlarında da ie>firefox>opera>chrome (opera ve chrome yer değiştirmiş olabilir gerçi) ne ironik değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ne yani, dagdaki cobanla benim kullanim oranim bir mi? eheuahue :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 an itibariyle chrome u indiriyorum umarım bookmarkları aktarmakda herhangi bir problem yasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu arada dns ayarlarını degistirecegim yeri bulamadım chromda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ie den degistir. Chrome ie den alıo o ayarları diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar