Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 selam arkadaşlar. yabancı bir siteden vb6 için sendkey yani tuş gönderme fonksiyonu buldum. kod yazarı arkadaşların ilgisini çekecektir. said: Declarations: Private strTitle As String Declare Function EnumWindows Lib "user32" (ByVal lpEnumFunc As Long, ByVal lParam As Long) As Boolean Declare Function GetWindowText Lib "user32" Alias "GetWindowTextA" (ByVal hWnd As Long, ByVal lpString As String, ByVal cch As Long) As Long Declare Function GetWindowTextLength Lib "user32" Alias "GetWindowTextLengthA" (ByVal hWnd As Long) As Long Declare Function Putfocus Lib "user32" Alias "SetFocus" (ByVal hWnd As Long) As Long Declare Function SetForegroundWindow Lib "user32" (ByVal hWnd As Long) As Long said: Public Function EnumWindowsProc(ByVal hWnd As Long, ByVal lParam As Long) As Boolean Dim sSave As String, Ret As Long Ret = GetWindowTextLength(hWnd) sSave = Space(Ret) GetWindowText hWnd, sSave, Ret + 1 If UCase(sSave) Like "*" & UCase(strTitle) & "*" Then SetForegroundWindow hWnd Putfocus hWnd EnumWindowsProc = False End If Debug.Print Str$(hWnd) + " " + sSave EnumWindowsProc = True End Function Public Sub ShowWindow(ByVal WindowTitle As String) strTitle = WindowTitle EnumWindows AddressOf EnumWindowsProc, ByVal 0& End Sub Code: On Error Resume Next Err.Clear AppActivate "Ultima Online -" If Err.Number = 0 Then ShowWindow "Ultima Online -" SendKeys ".admin" SendKeys "{enter}" ShowWindow "Ultima Online -" Else MsgBox "Client bulunmadi." End If Bu kod sistemde calisan "ultima online -" programına tuşlar yollar. umarım yardımcı olmuşumdur. kod yazarı: Raszith[signature][hline]faust @ noir [Bu mesaj Faust tarafından 11 Temmuz 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 güzel örnek ama faust bunun yeri %100 ile donanım&yazılım [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 11 Temmuz 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 arthur ben bunu uo developerlarına yardımcı olacağı için bu bölüme koydum.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 up![signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bab yannız bu uoyu kapatmaz ilk halini yane daha şifre bilmemne girilmemiş halini kapatır çünkü window titlei birebir eşleşmek zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bu sanırım "Ultima Online" penceresini arıyor evet login olmamış hali.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Peki bu sendkey hedesini tam bir vb6 scripti olacak sekilde nasil compile ederiz? Yani basina sonuna ne eklemek gerekir vesaire. Vb6 bilmiyorum cunku de, alelacele bir loop hazirlayiverelim diye dedim.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 valla ben hiç bilemicem :-)[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Coder'in kodunun üzerine eklemeler yaptım ( Derlenmiş hali ve kodları ) Faust'un kodu( Derlenmiş hali ve kodları ) güle güle kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Evet dostum güzel olmuş sağol, fakat bir şey söyleyeceğim. Coder.zipteki dosyada mesala pencereyi kapatıyoruz fakat pencereyi gene "Yeşil" gösteriyor. Kapattıktan sonrada check ettirirsen hoş bişi olur. (of niye yazdımki, kaç kişi clienti programla kapatır :lol:)[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 orda sadece text değiştiğinde check ettirdim uzun uzadıya uraşmadım sadece örnek mahiyetinde edit: bide garip bişi uodan başka bi yerde gönderilen text işe yaramıo buda windowsun garipliği :) [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 12 Temmuz 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yardımlarınız için teşekkürler, paticik istediğim noktaya ulaşıyor. ah birde aramızdaki hax0r'ları yensek 8-)[signature][hline]faust @ noir [Bu mesaj Faust tarafından 12 Temmuz 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar