EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 geçenlerde arkadaşla 3top oynarken yan masadaki elemanın biri paso böle hesap yaparak oynuyodu falan nedir bu 10 30 60 40 olayı falan masanın kenarlarındaki noktalarmı oluyor nasıl hesaplanıyor bunlar bilen varmı bilardonun sırrınıda çözücem galiba bu gidişle :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 o sayıları bilmiyorum ama o masanın yanındaki noktalar çok önemli belli bi falso ile vurdugunda o noktalardan nereye gidicegini hesap edebilirsin açıları falan ayarlanmıştır yani o noktaların eger adam sayılarla o noktaları anlatıyosa sanırım arkadaşına bak balına almıyorum sayıyı hesaplayıp atıyorum demek istiyo ehe [Bu mesaj Popeye tarafından 14 July 2003 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yıllardır hesap yapıyosun hala örenemedin şu oyunu falan diyodu arkadaşı heheh o noktalara belli açılarla vurunca nereye gideceklerini deneyerekmi bulmalıyım yoksa bi yerlerde yazıyormu :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 evet bizde taşak geçiyoduk zaten şimdi 10 15 40 30 50 ve son olarak 45 ile alıcam falan yapıp vuruyoduk çözdük lan oyunu sonunda falan hehe ama harbi öğrenmem lazım o olayı bi türlü ayarlayamıyorum tam olarak yanından geçip gidiyor uyuz oluyorum :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 biraz eskicene bir topic ama geç de olsa diyek bişeyler:) anlattığın sistem raymond ceulemans'ın icadı olan diamond sistemi. 3 bant oyununda kullanılır. vuruş yaptığın topun doğrultusunun vuruş yaptığın bant üzerindeki skalasından aldığın rakamdan, kendi topunun ilk çarpacağı bant üzerindeki skalasından alacağın rakamı çıkararak kendi topunun 3. ve 4. bantlardaki skala üzerinde nereye düşeceğini bulursun. buyrun bir örnek: burada sayının dönüş skalasında 20'de durduğunu görüyoruz. ıstakamızı ilk göreceğimiz bant hizsında tutup çıkış ve ilk çarpma noktalarıyla hesap yaparak aradaki farkla 20'yi bulmaya çalışıyoruz. karşı bantta 30'u isabetlediğimiz zaman ıstakamızın doğrultusu çıkış bandında 50'yi gösteriyor. çıkış-ilkbant formülünden dönüş noktası olarak 20'yi bulmuş oluyoruz. topumuza dikey hizada eksenden sağ falso ile vurduğumuzda topumuz 3. ve 4 bantlarda 20 dönüş noktalarına değecektir. tabi bu durum masanın ve topların standartlara uygun olduğu durum için geçerlidir. şartların deforme olduğu oranda hesapta şaşmalar olacaktır. diamond sistemi avni köksal'ın kitaplarında epeyce detaylı anlatılır. merak edenler için türkçe kaynak.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hoca bu bizi aşar..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar