Noise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Dünyadaki olabilicek en kötü kombinasyon heralde . Evde süt kalmadı diye deniyim dedim hayatımdaki en büyük hatayı yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben cornflakes'le yiyorum + tuz atiyorum birazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Nerden esti bilmiyorum ama bi arkadaşım yiyordu , yiyende varmış ıyyyk ekmek arası helva yiyen ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 onun içine şeker atsan guzel olabilir aslında. şekerli yogurt fena bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 su koyda ayran olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 coco popstu yediğim bilmiyorum tatlı tatlı gitmedi yoğurtla . belki başka bi yoğurtla olabilir ama bimin dost yoğurdu hiçte adı gibi değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi neden? çay cereal yapsan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 mokoko said: onun içine şeker atsan guzel olabilir aslında. şekerli yogurt fena bişi değil. fena bişi değil ne demek, mükemmel bişe. kanlıca'da pudra şekerli yogurt offf. kac sene oldu gitmeyeli nasıl özlettiniz şimdi var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 fastreloader said: abi neden? çay cereal yapsan daha iyi ya aslında direk hiçbişey koymadan yiycektim sonra dedim lan bi deniyim . ama pişman oldum midem çok kötü bulandı 15 20 dakka fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 müsli, yogurt, süt, meyve karisimi süper ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yoo bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bok ye o zaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sen müsli yediğinden bok yemiş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sen bok diye tanimladigin icin bok yemis sayilmiyorum. sana bok yemek düsüyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 toggie said: mokoko said: onun içine şeker atsan guzel olabilir aslında. şekerli yogurt fena bişi değil. fena bişi değil ne demek, mükemmel bişe. kanlıca'da pudra şekerli yogurt offf. kac sene oldu gitmeyeli nasıl özlettiniz şimdi var ya. pudra şekeri!!? fail. it has to be çay şekeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şey bok gibiyiyi bok yemiş sayıymıyoyum. Farketmez bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 çay şekeri ne be? küp şeker de bari. yogurtla küp şeker ne alaka bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 küp şekerin toz olanı beyav. en azından anadoluda, bilemedin konya'da öyle deniyo. böyle tanecikleri ağızda hissediyosun o zaman. pek bi güzel oluyo. edit: ağızda hissetmek!!? fakat!! ne lan o. tövbe est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yoğurt benim gözümde bi tek kepek ekmeğiyle güzel oluyo . o uno nun dilimlenmiş kepekleri bölüp bölüp içine atıp yiyorum efsane diyet menüsü . bütün öğünlerde sıkılmadan yiyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tatlilarda pudra sekeri wins. daha güzel bi tat veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 o değil de küçükken yoğurt ile salçayı karı-koca zannediyodum lan. harbi diyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 vaniLLe said: tatlilarda pudra sekeri wins. daha güzel bi tat veriyo. yoo bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi abarttınız dıskı muhabbetini. garbage diye bu kadar rahat olmayın da çöpten bile banlenmeyin bos yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 toggie said: abi abarttınız dıskı muhabbetini. garbage diye bu kadar rahat olmayın da çöpten bile banlenmeyin bos yere. fail ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 en iğrenç kombo Rakı'n Coke arkadaşlar evde denemeyin. denendi test edildi ama onaylanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar