serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Karşıyız ama cracki cok mevcut sen indir calıstır 30 gün zaten evaluation period var. Key girip direk fulle ceviriorsun :) Ayarlarıda : http://www.your-freedom.net/index.php?id=145 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 indirdim, ayarlari yaptim, bana kalan sadece wow.exe'i tiklamak mi? bi de launcherlada calisicak mi wow.exe'i secince? ayrica tekrar tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hayda invalid game server dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ayaları yapıp yf ile baglanınca tabi proxifier arkada acıkken wowa gircen bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tamam name resolution'da auto secince ayni hatayi vermedi ama YF sayfasinda remotely yapin dedigi icin ilk sefer oyle denemistim open dns kullaniyorum, yoksa ondan mi yapti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Valla bilemicem ki o kadarını ama baska takıldıın ayarlarla ilgili vs bisey varsa yardımcı olmaya calısırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yok yok oldu bu sefer, hepsi calisti gecenin bu saatinde yardim ettigin icin de +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 your freedom yasak delme programı mı? ultrasurf kullan o zaman (önceki sayfalarda denmiştir büyük ihtimalle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yok ya, az ping veriyo ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar