tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bu programi windows 7'da calistirabilen var mi? yani program calisiyo ama hic bir serveri gormuyor 2 gun once vista'da kullanirken bir problem yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Programı kullanmadım ama sitesinde şu şekilde anlatmışlar windowsa admin olarak bağlan programın exesine sağ click yap properties tıkla compability sekmesine gel en aşağıda "run this program as administrator" tıkla.Çalışmazsa o kısımda en ustteki "run this program in compability..." olana tick koy aşağıdanda vistayı seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ben 4-5 ay kadar kullandım Windows 7 üzerinde, hiç bir sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi admin privileges falan hepsini verdim program calisiyo ama server config wizard cok yavas ayrica sonuna gelince de found 0 ways to connect diyo eski pcde denedim baglaniyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 pekaziz, kullandigin version hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Evet sihirbaz cok yavaş o yüzden ben tüm ayarları elimle girdim beklemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tomkat said: pekaziz, kullandigin version hangisi? Devamlı güncellediğim için şu versiyon diyemiyorum ama 1.5 ay öncesine kadar yf kullanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 serjuhan said: Evet sihirbaz cok yavaş o yüzden ben tüm ayarları elimle girdim beklemedim :) 7'de yavas vista'da eski hiziyla devam ediyor ayni baglantida test ediyorum, hic bir problem yok sorun windows'da size de found 0 ways to connect cikiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 pekaziz said: tomkat said: pekaziz, kullandigin version hangisi? Devamlı güncellediğim için şu versiyon diyemiyorum ama 1.5 ay öncesine kadar yf kullanıyordum. uyumluluk sekmesinde vistayi mi secicem? extra yapmam gereken bir sey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Uyumluluk ile ugrasmadan calıstırıorum ancak dedigim gibi baglantı ayarlarının hepsini manuel olarak yapmak durumunda kaldım. Sihirbazın bitmesini beklemedim hic buarada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ben de herhangi bir değişiklik yapmadım uyumluluk gibi. Sunucuları otomatik bulduktan sonra ems23'ü seçip giriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 serjuhan said: Uyumluluk ile ugrasmadan calıstırıorum ancak dedigim gibi baglantı ayarlarının hepsini manuel olarak yapmak durumunda kaldım. Sihirbazın bitmesini beklemedim hic buarada :) ya bilsem nasil yapildigini ben de yapcam ama copy paste edebilir misin bi zahmet? bi de parali musteriyim, kendi account bilgilerimi nereye yazcagimi da goremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 madem öle SSlerini alıım hepsinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 cok iyi olur ya, sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Simdi sadece bu resimlerdeki tablardaki ayarlar uygulancak dier 4 tab zaten deismior. Buraya da zaten biliorsun ki ana pencereden direk Ayarlar'a tıklayarak geciyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 OF YA HTTPS SECMEMISIM ORDAN oldu simdi cok sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Rica ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ahah yine ben 64 bit OS'da hangi socks programini kullaniyosunuz? freecap'i beceremedim ve sockscap da calismiyor ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 wow icin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Sockscap çalışıyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 pekaziz said: Sockscap çalışıyor yav. ben yuklemeye calistigimda not compatible with 64 bit vs vs contact developer for more info falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 64de sockscap calısmıor valla bende de. Proxifier kullanıorum gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 senin version 2.40 degildir o zaman hangisini kullandigini soyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 64 bit'te denemediğim için bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 serjuhan said: 64de sockscap calısmıor valla bende de. Proxifier kullanıorum gayet memnunum. ona baktim ben de ama trial mrial biseyler dedi ;s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar